Hoppa till innehåll

Sinclair

Medlem
  • Antal innehåll

    1017
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Norra Stockholm

Sinclair's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. När jag spelar Sleeping Dogs till Playstation 3 är vissa objekt, som exempelvis byggnader och bilar, alldeles för flimriga på längre avstånd. Vad kan jag göra för att minska på detta? Jag har testat med att sänka och höja skärpan på TV:n, men det blir ingen märkbar skillnad.
  2. Nej, det var inte så jag menade heller. Folks intresse av att skicka in en nyhet är väldigt låg.
  3. Nyheterna är defintivt en del av hemsidan som är alldeles för inaktiv. Mer aktivitet där tror jag skulle innebära ett behövligt lyft för hemsidan.
  4. Hemsidans design är lika rolig som en gråmulen måndag, så någon förändring på den fronten kanske skulle vara något.
  5. Sinclair

    Droger

    http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/164817...rligt-som-tobak
  6. Sinclair

    Droger

    Marijuana orsakar tydligen betydligt mer allvarligare skador på kroppens celler och DNA. Tror dock inte att det är den enda anledningen till varför just den drogen är kriminaliserad i Sverige.
  7. Sinclair

    Droger

    Forskare har väl dragit slutsatsen att cannabis påverkar kroppen på ett annat sätt.
  8. Tyvärr så är den svenska versionen så pinsamt dålig i jämförelse. Vi borde bli bättre på att hitta på något eget istället för att göra egna versioner av redan framgångsrika TV-serier och program.
  9. Efter att ha försökt ta mig förbi en passage i spelet Tomb Raider: Anniversary 200 gånger utan framgång bröt jag av skivan. Sedan dess har jag inte spelat någon annan del i den serien.
  10. En av 2010 års största besvikelser var när Conan fick sparken från NBC. Jag tror att han sänder en ny show i en annan TV-kanal, men tyvärr så är den kanalen en ganska begränsad sådan. Hmm, det är inte många som kan mäta sig med Conan O´Brien när det gäller antal garv per minut.
  11. Aliens. Filmen var faktiskt inte så pjåkig jämfört med den första Alien-filmen.
  12. Faller man så lätt så går det säkert ganska snabbt. Har man dock inga känslor kvar för personen så tror jag nog att det blir svårare än så.
  13. Så man ska locka någon genom att säga att man vill knulla med den personen, eller? Annars kan nog ett seriöst snack vara en bra idé.
  14. Jag uppfattar det som att personen menar ett förhållande, inte som något engångsligg.
  15. Om nu spelet släpps i år så blir det nog till hösten, för Rockstar kommer inte att släppa två stycken trippel a-spel så pass nära varandra.
×
  • Skapa ny...