Hoppa till innehåll

maaakus

Medlem
  • Antal innehåll

    1716
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Ryd

maaakus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. 1. Sidan ser för jävlig ut i IE. Tänk på att alltid optimera hemsidan så att den kan visas i alla större webbläsare (IE, FF, Chrome, Opera och Safari). 2. Ovanför © Coczo 2008-2011 All rights reserved | Om sajten | Copyright ligger det en extra grå bård som jag tror inte ska vara där. 3. Förstår verkligen inte varför du valt "Open source is freedom" som slogan. Du tillverkar hemsidor (rätta mig om jag har fel), välj något därefter. 4. Rekommenderar att du letar igenom texterna efter stavfel/grammatikmissar. T.ex. kvalité istället för kvallité och upphovsrättslagen istället för upphovsrätts lagen. Kan tyckas petigt men är vitalt när besökaren skaffar sig en uppfattning om hemsidan är seriös eller ej.
  2. Beror ju mycket på vad du ska ha hemsidan till. One är bra och billiga, men saknar stöd för vissa tjänster som t ex ASP (precis som du säger). Binero är ett bra alternativ om man behöver mycket utrymme för en rätt så liten peng. Loopia är ett av de "finare" webbhotellen och har ofta bra rykte om sig. Dock så kostar det där efter. Surftown är även ett av de större webbhotellen som ofta har ganska jämt fördelade paketerbjudanden.
  3. Personligen stör jag mig mycket på hur guiden är skriven. Tycker att dåligt formulerade meningar, särskrivningar, underliga radbyten och förkortningar som t ex "å" och "drf" förstör en i övrigt ganska bra guide. Man behöver inte skriva strikt och perfekt svenska men skrivstilen du valt får det hela att verka väldigt amatörmässigt. Kan även passa på att hålla med ovanstående talare. Tycker att man ska hålla sig till engelska när man namnger div-element i CSS och definitivt inte byta mellan två olika språk.
  4. Fanns det inte en Fuska.se-vent back in the old days? :P
  5. HDMI: http://www.360drives.com/images/xbox360-hdmi.jpg VGA: http://news.softpedia.com/images/reviews/large/VGA.jpg S-Video: http://reponses.qctop.com/upload/svideo-39081.jpg Lika bra att kolla efter alla när du ändå är i gång. :)
  6. Såvitt jag vet finns det tre anslutningsmöjligheter; S-Video, VGA och HDMI. Det bästa alternativet av dessa är givetvis HDMI eftersom den förutom bild även levererar ljud. HDMI har även den bästa bildkvaliteten. Stöder din TV HDMI är det det du ska satsa på.
  7. har kollat youtube som F*n men hittar inget som funkar med min Ipod touch 3g 3.1.3 :/ Du måste "nedgradera" den till 3.1.2. Och det går inte med 32gb och 64gb. Jag har själv en iPod touch 3g 32 GB och har nedgraderat den från 3.1.3 till 3.1.2.
  8. maaakus

    Ipod Touch

    Som jag har förstått det så är de ju inte bara lagringskapaciteten som varierar mellan iPod touch 3G-modellerna. De två modeller med 32 och 64 GB lagringsutrymme är bättre rent hårdvarumässigt än den med 8 GB.
  9. Betyget i Idrott & Hälsa får man väl räkna bort när man ska söka till universitet/högskola?
  10. Att spela in ett streamat videoklipp är fullt lagligt. Lika så är att spela in ett program på TVn till ett kassettband.
  11. Programmet verkar ju vara i behov av internet eftersom den tydligen håller statistik över användandet och skickar det till förälderns e-postadress. Möjligen är det ju även det klockan går efter. Du har inte provat att bara rycka nätverkssladden och se vad som händer? :)
  12. Efter några sekunders sökning: http://www.salfeld.com/software/parentalcontrol/index.html
  13. maaakus

    Nya Delar I Datorn

    Moderkortet du länkade är om jag får säga så, skit. Köp moderkortet jag eller ELF länkade, de har båda bra uppgraderingsmöjligheter. Ja, ditt grafikkort passar i båda de moderkorten. När du stoppar i ditt grafikkort stänger moderkortet av sin integrerade grafikkrets. Kan man välja vilken grafik man skall använda eller måste man koppla ur grafikkortet först? EDIT: När man monterar delarna, hur stor är risken att man förstör delarna via statisk elektricitet? Behöver man köpa något speciellt monterings-kit eller räcker det med att ta i ett element etc. http://www.inet.se/artikel/9990181/esd-han...med-spiralkabelBra att ha, dock inget måste.
  14. maaakus

    Gta 4 (iv)

    Vad använder du för slags processor och grafikkort?
×
  • Skapa ny...