Hoppa till innehåll

MegaMartin

Medlem
  • Antal innehåll

    535
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

MegaMartin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. MegaMartin

    Bok

    jag... hatar... ordet... dom... ._.
  2. Nej, det kan det inte. Det lättaste sättet att få Leftovers i GSC är att byta Snorlax från RBY. De håller Leftovers.
  3. Se bara till att inte fånga Missingno, speciellt i Yellow.
  4. Varför ska man ha ett annat sätt, när det där sättet funkar perfekt?
  5. Varför ska man leta efter shinys när de inte ger någon skillnad i stats? Hellre göra nåt som faktiskt gör skillnad, som t.ex. Natures och IVs. ._. Shinys är bara till för att visa upp. Kvalitetspokemon kan mer än obreedade med dåliga Natures och IVs, som inte är EV-tränade.
  6. Furret är dålig i allt. ._. Endure/Reversal är nog det enda som kommer att funka. Förslag: Ta vad som helst istället för Furret. Alla sets som hittills är postade är inte speciellt bra. :/
  7. Använd inte Hydro Pump och Surf på samma gång. Perisoreus set är bra annars. Haze, Counter och Seismic toss kan läggas in över en av Water-attackerna.
  8. Dusclops är inte en av det bättre tankarna. Snorlax är bäst för att ta både special- och physical-attacker. Snorlax@Leftovers - Curse - Body Slam/Return/Double-Edge - Shadow Ball/Earthquake - Rest Efter två Curses finns det lite som stoppar honom. Shadow Ball skadar Gengar, som är immun mot alla andra attackerna. Men Earthquake skadar alla Steels och Rocks utom Skarmory. Om Skarmory är ett stort problem, så kan tom Fire Blast läggas över EQ/Shadow Ball. Men det är oftast ingen bra ide. Ludicolo är en dålig tank. Om man vill ha Leech Seed, använd istället Venusaur. Miltank kan inte göra något till t.ex. Weezing. Dessutom kan inte Miltank lära sig Softboiled. Double Team är billigt och gör att allt handlar om tur istället för skicklighet.
  9. Det finns att köpa för Battle Points i Battle Tower/Frontier.
  10. I motsats till vad ni säger, så går det att få tillbaka glömda attacker i GSC, närmare bestämt i Stadium 2. Man behlöver bara klara Gym Leader Castle R2.
  11. Corpsgrinder har fel, Dave37 har fel och agiyr har rätt. Roar får en Pokemon att fly oavsett om någon har använt Mean Look eller Spider Web.
  12. Du sk inte använda Pelipper i BF. Den är skitdålig. Skaffa en bättre pokemon. EDIT: Inte för att var elak, men ärlig.
  13. Psywave finns som TM i RBY.
  14. Man kan ändå inte byta eller strida mot engelska versioner.
  15. Om det är blommor så varför går det inte att plocka upp dem??!!!111!??WTF???OMG :blink: [/skämt] Men det är blommor.
×
  • Skapa ny...