Hoppa till innehåll

Haidar

Medlem
  • Antal innehåll

    12
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Örebro,Vivalla

Haidar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag vet vad du menar du kan vänta tills det blir kl 20.00 sen åker du lite sen sitter en tjej bredvid dig så kan ni kn*lla varandra men du måste gömma dig och tjejen tar pengar sen får du liv 125 liv får du... :D
  2. Jag tycker att den bästa är Infrnus men på riktigt heter den Lamborjini. B)
  3. gta vice-man hör när du dör visst du kommer ha en tröja och en byxa eller hur och tröjan är blå och byxan är svart eller hur mm så det finns nånstans på vice city den mörka blåa tröjan så om du hittar den så säg till mig
  4. Haidar

    Gta vc

    men det står inte kan du säga till mig här istället.
  5. Haidar

    Gta vc

    Bloko har du msn?? Så om du har så kan vi chatta och jag kan skicka en bild på Tommy Vercetti och han har den mörka blåa tröjan okej.
  6. Haidar

    Gta vc

    det är inte nåt uppdrag men det är bara en mörk blå tröja och han byter bara tröjan inte byxa han byter bara tröjan.
  7. :new_2gunsfiring_v1: Kan nån hjälpa mig och hitta den mörka blåa tröjan. Ni vet när du spelar vice city du har en tröja och en byxa tröjan är blå och byxa är svart tror jag eller hur. Så jag vill ha den mörka blåa tröjan asså jag säger bara mörka blåa tröjan jag menar han byter bara tröjan då den är mörkt blå.:new_2gunsfiring_v1:
  8. Haidar

    Gta vc

    Nån som vet vart den mörka blåa tröjan ligger??
  9. Kan nån hjälpa mig och hitta den mörka blåa tröjan asså när du spelar spm vanligt då du har en blå tröja och en byxa och jag ha den blåa mörka tröjan snälla kan nån hjälpa mig snälla.
  10. Haidar

    Gta vc

    hallå vem kan hitta till mig den dära mörkt tröjan den är blå och jag är på sun yard uppdrag jag vet inte vad man ska göra men tävla jag hur mycket gånger ska jag tävla och med vilken bil??? :1_15firing: svara mig snälla :new_2gunsfiring_v1:
  11. aaa gta vice-man har rätt men alltså han menar 1:an fusk 2:an fusk 3:an fusk...
  12. vem kan hjälpa mig me det här jag vill ha den här mörka tröjan alltså ni vet när man börjar om allt då man har bara en byxa och en tröjan och jag vill ha den mörka tröjan och jag är på Sun Yard så hur mycket ska man tväla och med vilken bil????
×
  • Skapa ny...