Hoppa till innehåll

von kluth

Medlem
  • Antal innehåll

    206
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Uppsala

von kluth's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jga har ingen aning om hur (vilka program) man gör det. Det där är iaf rätt sätt ;D
  2. De filmer man ser på nätet är tagna från dator. Man skaffar sig ett program som spelar in de som händer i rutor (på burken asså). Sedan får man 360't att spelas på datorskärmen. Sedan spelar man in det som händer i 360 rutan. Enkelt, eller hur?
  3. Halvvägs i Expert nu, fast jag spelar knappt. Inte för att det inte skulle vara kul, 'but i have my reasons'
  4. von kluth

    Kameo

    Var i alsindar kan man fastna på detta spel?!
  5. von kluth

    Gratis 360

    Jag vill bara påpeka att det är så otrooooligt elakt och dumt att ha sådana Avatars som du har. Inte bara att jag är Modoit, jag tycker att det är så otroligt lågt av dig att ha denna avatar.Det var sådana dära uttalanden från supporters som drev mig bort från AIK i fotboll. SNÄLLA, förstör inte denna ädla sport.
  6. Jag spelade på Hard från början. Klarade spelet igår. Sista låten "Free Bird" är askul.
  7. Men oj vad svårt ;) Jag har klarat alla utom en låt på Hard, aldrig spelat vare sig Easy eller Medium, och kan klara ca. 30% av alla låtar på Expert. Muhahahaa
  8. von kluth

    Gratis 360

    Hur duma trro du att företag är?
  9. Kolla på RedOctane's hemsida...Lösa gitarrer släpps i slutet av denna månad i vanliga affärer
  10. Sen ONsdagen för 1½ vecka sen.
  11. von kluth

    Guitar Hero 2

    Haha, du såg hit :D Om du inte redan har det här spelet, köp det nu! Ni som är tilräckligt intelligenta så att ni har köpt detta spel, svar på denna topic. Jag vill bara se hur många som har spelet :) Skriv gärna hur hög GS ni har på detta spelet, vilka låtar ni gillar/inte gillar osv. osv. // Von Kluth
  12. von kluth

    Guitar Hero Ii

    Guitar Hero II är det fuckin' bästa spelet någonsin. Jag har alla låtar (förutom de hutlöst dyra nedladdningsbara!) utom tre stycken... Jag kan inte klara "Carry Me Home". (Jag spelar på Hard). Hehe, man får en achivment för att kolla igenom alla Credits, och en för att förlora en låt på Easy. Man får även en Achivment för att klara Thunderhorse ocg Trogdor (dom låtarna är så otroligt dåkliga att det knappt är sant)
  13. När man fort sam f*n trycker ned en knapp som är tänkt att skapa ljusare toner, så att vibrationen i strängen (i en riktig gitarr) kvarstår. Det registreras som att du träffade den ljusare noten... Detta kallas for "Hammer-On". När man gör samam sak, men går från en ljusare ton till en mörkare (höga och låga, whatever), kallas det för "Pull-Off".
  14. Över 4000 nu. Har spelat mycket Guitar Hero 2. Mna fick 10 gamerscore för att titta igenom alal credits :)
  15. von kluth

    Cod 3

    Vanligt Problem...Spela player match istället för ranked...
×
  • Skapa ny...