Hoppa till innehåll

dragon pokemon trainer su

Medlem
  • Antal innehåll

    64
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    mossdeep!

dragon pokemon trainer su's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. jag tycker att half life:opposing force är roligast! :1_15firing: :new_beammeup:
  2. men nu har dom tagit bort allt det jag läste det...
  3. jag tycker att det är sämst! och gimli parerar så himla fult! :? :? :?
  4. Det kan jag hålla med dig om, helt sjukt! japp en riktigt DÅLIG kalender! den bästa va "mysteriet på greveholm"! :D jag håller med er! en usel kalender! mysteriet på greveholm var ju bra! men inte den här!gör gärna såhär med honom! :new_microwave:
  5. tjaaa....jag skulle vilja ha ett större akvarium åt mina sköldpaddor...och den officiella pokemon guiden och en link kabel till... och kanske ett spel, och... äsch! jag orkar inte tänka mer!det där är iallafall lite skaer som jag vill ha...
  6. pratar ni om final fantasy? har någon av er final fantasy 10 isåfall?för jag sitter fast på det! det är en boss, en tank som har 16000 i liv och skadar 1600 varannan runda har en grej som stoppar magi och har ett vapen som skadar 300x3 på varje gubbe! finns det någon svaghet? isåfall pm-a mig då för det spelet är sååååååå kul! ps.jag har final fantasy 8 också men spelar det ej...
  7. robbz ett råd...använd ultraballs! dom e starka och jag fångade honom på tredje försöket då! och förök få honom bli paralyzed eller sleep så går det lätt! :new_color_:
  8. FINNS DET SHINY PÅ RUBY?!en massa säger det men jag vet ej...nu när jag letar efter pokemons till min pokedex så hittar jag ingen alls! är det sant? snälla ge ett svar fort!
  9. Numret var fel. Det rätta numret är 65536, alltså är chansen en på 65536 per Pokemon att komma till Mirage Island. oj, oj, oj! det måste alltså vara ursvårt att att komma till mirage island då! jag har försökt i timtal nämligen... :oops:
  10. Det kommer aldrig spel till SP! Det är bara en så kallad lyx version av GBA! Men jag har läst att det ska gå att kunna sätta in sitt SP eller vad det nu vad i GameCube så man kan sepla GC (GameCube) spelen där! kommer det gbasp spel ändå? svar ja eller nej det finns ett tillägg till gamecube som man sätter under så kan man spela nästan alla game-boy o game-boy-advance-spel på gamecubet
  11. TJENIXEN! så vitt jag vet så kan man skaffa den via club nintendo...och du vet väl vad man får av eon ticket, intesant? och nästan ingen vet det här om det men man får nya väääldigt sällsynta bär som är otroligt starka! men man får hursomhelst den från club nintendo... :new_snipersmilie: :new_ukliam2:
  12. HJÄLP!kan någon halflife kunnig hjälpa mig!? jag är fast på banan"on a rail" och jag kommer till en station där man ser både aliens och marines! jag lyckas aldrig komma förbi dem för dom är så svåra! finns det ingen ventil eller ett special-vape som kan komma till användning? SNÄLLA HJÄLP! :new_2gunsfiring_v1: :1_nstereyeroll: :new_snipersmilie: :1_15firing: :new_alien:
  13. jag tycker att du ska köpa det! det är värt pengarna! :new_blowingup:
  14. va? kommer det komma ut sp spel ändå? :1_h:
  15. jag har bara 84... fast jag spelar det inge mycket längre...
×
  • Skapa ny...