Hoppa till innehåll

Daniel Kamali

Medlem
  • Antal innehåll

    123
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Daniel Kamali's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Daniel Kamali

    Diablo II

    HUR KÖR MAN OPEN!!?? HUR GÖR MAN?? VILKA PROGRAMM HAR DU?? VAD ÄR MF?? HUR SKA MAN GÖRA FÖR ATT SPELA MED SIN GUBBE SOM MAN HAR I SINGLE PLAYER?? OM MAN VILL KÖRA MED DEN PÅ BATTLE NET?? :o
  2. Daniel Kamali

    Diablo II

    Jag behöver hjälp! Jag kör single player, jag behöver en trainer för v1.10 och tips! Kan jag köra med min single player gubbe och bara hoppa in med han i battle net och köra?
  3. Från vem? Jag fick det också!
  4. Snälla kan någon hjälpa mig och säga var jag kan hitta en Diablo2 v1.10 trainer? Det skulle vara väldigt snällt av er! Snälla?
  5. Daniel Kamali

    Diablo II

    Anväd dig av denhär buggen: Om du klår up Mephisto, Baal, Duriel, Andariel eller Diablo lätt. Döda t.ex Mephisto ta sakerna du får, tryck esc sedan save&exit game Gå och mörda honom igen så får du andra vapen,sköldar etc. Jag kallar det att "item finda" :rolleyes:
  6. Innan de som gör virusen skickar dem, till exempel som MyDoom. Så hackar de väl någonting som gör att man kommer förbi virus skyddet eller något sånt! :angry:
  7. Våren 2004 är jag ganska säker på! Men det kan ju så klart ändras, det vet ju alla, men ändå.
  8. Liksom LÄS REGLERNA! och är inlägget redan anmällt så anmäller jag inte!
  9. XIII Är ett mycket, mycket bra Första person skjutare (FPS) i serie tidnings format. Tecknat alltså! (Cel-Shading) mycket action, inte alldeles för svårt, och många Multiplayer funktioner! Köper du till PC får du speciella banor köper du till Playstation2 får du andra speciella banor OSV. Mycket mycket bra. Kort sammanfattat: Ett lyckat köp!
  10. Det var ganska svårt men mina 5 bästa skjut och racing spel är nog: 1: XIII (Serie tidnings FPS med Cel shading!) 2: Need For Speed: Underground (Fräckt racing spel, mycket snyggt!) 3: Medal Of Honour: Allied Assault (Bra FPS föreställer krigen förr i tiden!) 4: Medal Of Honour: Rising Sun (Snyggt spel, från Pearl Harbour slaget till Vietnam!) 5: Auto Modellista (Mycket mycket bra och snyggt cel shading racing spel!) Det var mina förslag B)
  11. Daniel Kamali

    STEAM

    Men snälla jag behöver hjälp med hur man byter hand till höger när man håller vapnet! Jag börjar med vänster och det går inte att byta till höger. Jag skriver cl_righthand 1 i console ingenting händer jag går in i configurations och väljer höger jag går in på help i spelet och väljer "Use Right Hand" ingenting händer!!! HJÄLP VAD SKA JAG GÖRA!!!! :?
  12. Det fungerar inte det kommer ingen kod eller nåt sånt :? :(
  13. Det kostade ingenting innan. men det är ju bra att de har SMS-avgift 10-kr eftersom att ingen slösar 20-kr på ett webb spel :roll:
  14. du kan ju alltid chippa eller så är det att den inte är regions fri. Om regions fri är problemet så kan du köpa en regions fri grej som man stoppar i minnes korts luckan 8) .
×
  • Skapa ny...