Hoppa till innehåll

j0hn

Medlem
  • Antal innehåll

    504
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

j0hn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Återigen, tack för alla svar. Jag köpte ju som sagt Kotor och varvade det äntligen för tre veckor sen.. Nu funderar jag på att köpa Max Payne 2 när jag får loss lite pengar. Elller borde jag vänta på Max Payne 3 som kanske kommer om ett par månader? Måste man ha spelat Max Payne 2 för att fatta någonting eller? :cry: Eller ska jag köpa Jedi Academy och spela det först?
  2. Om det nu är så som jag tror så vill ju inte G-man att Gordon ska veta om att de är samma person, det skulle ju kunna innebära en hel del problem. Det G-man håller på med nu är väl att ändra framtiden, men det hela är väldigt paradoxalt, så jag lämnar det nu.
  3. Det låter som en 3:a ska komma, om man lyssnar på G-man.
  4. Spöke? Ande? Nja, det verkar lite ologiskt. Är det inte ganska klart att han behärskar tidsresor? Min personliga teori som är delad med många(?), är som så att G-man är Gordon Freeman från framtiden. It all makes sense when you get the whole picture.
  5. Jaha, och vem skulle egentligen vilja se en serie när en tråkig toffel till bonde växer upp?
  6. j0hn

    Vilket?

    Jo, bredband inte så snabbt dock.
  7. Och då kan man inte lägga till en sån funktion?
  8. Jag skulle vilja att ni lägger till en funktion till forumet, jag är så trött på alla trådar där rubriken bara är "hjääälp" sen kollar man tråden och ser att det handlar om en spel man aldrig har hört talas om. Nu har jag slutat att kolla "hjälp" -trådarna då 9/10 gånger är det om något man inte kan hjälpa till med. Det verkar inte som att någon läser sunas tråd eller verkligen tar till sig den, och tänker på det när man skapar en tråd. ( http://forum.fuska.se/index.php?showtopic=3758 ) Nu till funktionen, det vore bra om man kunde förhandstitta en tråd genom att hålla muspekaren på rubriken, och då se en liten bit av inlägget så man vet vad det handlar om. Min beskrivning var kanske inte den bästa, titta på denna sidan, håll muspekaren över en rubrik en liten stund så får ni se vad jag menar. x Eller det kanske bara är jag som stör mig på alla dessa "hjäälp" trådar?
  9. j0hn

    GTA 4

    GTA SAN ANDREAS = GTA 4 (?) Ifall det stämmer så kommer det INTE att vara online.
  10. Äh, kalla mig dum men kan man läsa recensionerna? Var i så fall? EDIT: Never mind jag hittade..
  11. Jag skulle gissa på att det har och göra med att Tommy inte kan simma.. Bara en tanke..
  12. Det fick bli Star Wars, gammalt är alltid bäst :) Tätt efter Matrix sedan Sagan.
  13. j0hn

    Gta:sa

    Nya bilder? http://www.codenamesa.co.uk/content.asp?page=screenshots
  14. Jaha visste ni redan den informationen? Jag som trodde att den var ny, med tanke på att level7 brukar vara snabba och att den texten kom igår. Det var inte meningen att skriva infomartion ni redan visste. Jag skulle tro att Stealth är att man ska kunna smyga mycket mer.
  15. Här hittade jag ny information, det verkar som att den kom ut nyligen. http://www.level7.nu/spel/spel.php?id=1053
×
  • Skapa ny...