Hoppa till innehåll

ELF

Medlem
  • Antal innehåll

    2634
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Mörlunda->Småland

ELF's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hur löste du det? Använde du en switch-sats?
  2. Penumbra och Amnesia är gjort av samma spelutvecklare och de tyckte väl att det behövdes ett nyare spel i den genren. Tycker att Amnesia är läskigare än Penumbra, då har jag ändå inte kört Amnesia något speciellt B)
  3. ELF

    Gamla Windows 95-spel

    Får du något felmeddelande när du försöker starta spelet/spelen? Det kan vara så att kompatibilitetsläget inte räcker och kan kanske måste köra med Virtual PC med Windows 95.
  4. Optisk kabel kan du som sagt hoppa, men ljudkort tycker "jag" att du ska köpa. Det inbyggda i moderkort är oftast inte så bra.
  5. Jag har "Java Direkt". Tycker den är lagom bra. Kan nämna att det står "Java Direkt med Swing" på framsidan så det inte blir någon missuppfattning om du skulle kolla upp den.
  6. Det var tusen spänn, två t-shirts, strumpor och självklart mat :P. Ser att en del har blivit lite bortskämda, Xperia X10, iPod Touch, Ny dator, massvis av spel... :)
  7. Optisk kabel behöver du inte. Det räcker lugnt med den kabeln som följer med.
  8. Aah, trevligtVet inte om det är här eller om det är deras server som är belastad nu, för det vill sig inte riktigt. Få ta det imörn...
  9. Det går nu att rösta om man vill att Wildernes och Free Trade ska komma tillbaka. Rösta Ja, för annars..... skiter ni helt enkelt i att rösta. Länken finner ni nedan. http://www.runescape.com/wilderness EDIT: Nu är det ny omröstning. Så rösta igen.
  10. Battlefield 1942 med modden Forgotten Hope... Utan mod, Battflield 2...
  11. Det beror på vad man tycker är skönast/enklast och beror även på hur lätt det är att växla. När jag växlar till fjärde växeln så drar jag bara växelspaken bakåt med fingertopparna.
  12. har du aldrig spelat multiplayer på CoD? :o alla CoD sedan CoD4 har perks att välja mellan i olika classer man gör i multiplayer. På så vis.Nepp, har bara kört multiplayer i CoD 2...
  13. Är det något multiplayerläge som använder perks eller är det alltid på? Det låter ju helfel med perks i cod.
×
  • Skapa ny...