Hoppa till innehåll

epaaj

Medlem
  • Antal innehåll

    2081
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Norrköping

epaaj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Kalender, forum. Det finns hur många olika saker som helst man kan göra.
  2. epaaj

    Ny Dator - Tips

    Det ser ut att kunna funka ihop ja. Du har säkert tänkt på det men hårddisk, chassi och eventuell CD/DVD-läsare kan behövas.
  3. epaaj

    Bra Text Editor?

    Kolla om du hittar något här. Långt ner står det vilka som har stör för FTP. http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_text_editors
  4. Har du provat att installera om? Låter konstigt att det ska bli problem utan att man gör något. Virus?
  5. epaaj

    Extern Hårddisk

    Ja den är säkert bra. Ska du bara ha till lagring kan du ta i princip vilken du vill som du anser prisvärd om man ser till lagringskapaciteten. Har du krav på hastigheter eller funktioner eller vill ha en som du kan lita på får du kolla på de dyrare och då kanske även från de lite mer kända tillverkarna.
  6. epaaj

    Zyxel Router

    Alla bredbandsdelare jag stött på har fungerat utmärkt utan medföljande CD. Många gånger är det bara textfiler av olika slag som följer med i alla fall.
  7. Vilken dist av Linux använder du?
  8. Filhanterare av något slag för att lära sig hantera detta. Exempel på funktioner: uppladdning/radering/flytt av filer, skapa/radera/flytta kataloger, redigera textfiler.
  9. Nej, du ska inte packa upp. Du ska bränna image-filen direkt. De flesta program har stöd för det. Finns inte just den filändelse din fil har går det ofta antingen att välja "Visa alla filer" i listan eller byta filändelse på filen.
  10. Det finns antagligen inget ledigt utrymme att lägga en partition på. Det du måste göra först är att fixa det. Är hårddisken full blir det till att rensa bort saker eller skaffa en till. Finns det plats kan du prova något program för att ändra storleken på Windows-partitionen och på så vis göra plats för en Linux-partition.
  11. epaaj

    Tid För Laptop

    Den funkar säkert.
  12. Jag tror inte det. I alla fall inte om tanken är att behålla allt som det är. Det går att bara installera om Windows och behålla resterande filer, men det blir ändå som nyinstallation. Är det inställningar och sånt du vill spara finns det nog verktyg för det, men inget jag känner till.
  13. epaaj

    Tid För Laptop

    Kolla systemkraven för det du ska köra och köp en dator som klarar dem. Ni kan antagligen komma ganska billigt undan i det här fallet. Enda som kräver mer av datorn är spel. Om det inte är högupplöst film för då kräver det lite med.
  14. Ja det kan vara fel på grafikkortet. Och ja, det kan även vara fel på någon annan komponent. Piper det nåt om datorn när den startar? Kolla om grafikkortet sitter som det ska. Ta loss det och sätt tillbaka. Prova ett annat grafikkort.
  15. Varför skulle du inte få tillgång till det trådlösa? På vissa trådlösa enheter kan man se lösenordet om man loggar in till enheten och kollar inställningarna. Men jag antar att du inte har tillgång till det heller.
×
  • Skapa ny...