Hoppa till innehåll

Mikael

Medlem
  • Antal innehåll

    923
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Mikael's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Du var en gammal en :)

  2. Jag använder bredband, och har Nintendo Wi-Fi USB Connector. När jag har satt i USB Connectorn (när det står att jag ska göra det) och håller på och installerar mjukvaran så kommer det upp en ruta på datorn där det står "Fel i delad Internetanslutning". Någon som har en aning om hur jag åtgärdar detta problem? (Har prövat att avinstallera brandvägg och antivirusprogram, men det fungerar ändå inte). EDIT. Jag fick hjälp nu efter att jag skickat epost till Club Nintendo. Såhär ska man göra: Sätt in din Nintendo Wi-Fi USB Connector. Gå in på "Start" >> "Kontrollpanelen". Högerklicka på ikonen "Nätverksanslutningar", och sedan "Utforska". Nu kommer det upp en sida där du ser en ikon, där det möjligtvis står "Anslutning till lokalt nätverk" om du använder bredband, högerklicka på ikonen i alla fall, och klicka på "Egenskaper". Nu kommer det upp en liten ruta, och i den klickar du på fliken "Avancerat". Bocka för "Tillåt att andra nätverksanvändare ansluter genom Internet-anslutningen på den här datorn". Klicka sedan på "OK" längst ner.
  3. Själv gillar jag Egg 1.
  4. Skriv på! http://visasiffrorna.protesteramera.se/
  5. http://www.raddajens.reklam/ Telefonnummer: 099-414 03 SMS: skicka JENS till 72400 Ni kan inte börja rösta förrän klockan 20:00 ikväll.
  6. Nintendos spel kan gott vuxna också spela. Spel som Super Smash Bros. Melee och Mario Kart: Double Dash!! är riktigt bra underhållning, för både unga och gamla.
  7. Mikael

    Månlandningen

    Man är inte smartare i USA än i något annat land.
  8. Mikael

    Månlandningen

    Kolla in: http://www.blennus.com/index.php?option=co...&id=718&Itemid= Amerikanare verkar inte vara särskilt smarta i alla fall, en person trodde att Frankrike ligger i Australien. Ha ha ha...
  9. Vem tror du att folk kommer tro på? Dig eller forskare som kan sådant här?
  10. 18? Han råkade nog lägga till 8:an på slutet.
  11. Homosexualitet är inte en sjukdom, det är en sexuell läggning, vare sig du vill eller inte.
  12. Blå badboll i valfri färg? Lät lite krångligt det där... =)
  13. En regel som jag tycker är lite väl sträng, är att man inte ens får prata om program som DC och Kazaa.
×
  • Skapa ny...