Hoppa till innehåll

Zaff

Medlem
  • Antal innehåll

    773
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Sverige

Zaff's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Kan inte hålla med dig där, finns private servrar som går på gamla versioner av WoW. Om jag föredrog att spela under exempelvis TBC eller vanilla så är det inte alls så underligt att jag väljer att spela på en private server. Jag kan till och med säga att den som jag just nu spelar på är betydligt svårare än blizzards nuvarande retail servrar. Eftersom att blizz valt att förenkla mycket i efterhand. Min tanke har alltid varit att private servrar är för dem som inte är bra nog för vanliga WoW, eller de som totalt saknar tålamod. Jag är kanske lite fördomsfull, men jag ogillar starkt alla privata, de förstör bara för riktiga WoW (genom att locka eventuella subscribers exempelvis). Man måste förstå att inte alla private servers är lättare eller mer "custom" än retail wow. Samt att det finns private servers som uppmuntrar skill, Arena-tournament exempelvis har flera retail rank 1 och gladiatorer som är aktiva och roterar mellan retail och denna. Gillar man inte hur blizzard har förändrat spelet så ser jag absolut inte något fel med att "gå tillbaka i tiden" och spela på servrar med äldre versioner, inte så stor skillnad än ett par buggar hit och dit.
  2. Det finns en ganska stark koppling, det måste du själv erkänna. Någon som har lägre IQ kommer knappast ha tid att plugga till sig ett MVG/A i flera ämnen. Just IQ specifikt och matte går ju nästan hand i hand.
  3. Haha det stämmer absolut, 126 på provsidan kan man ju gå runt och skryta med tills man får chans att göra riktiga . :P Nöjer mig med höga betyg haha.
  4. Om du läser tråden så svaras nog din fråga :P
  5. 4 är väl helt enkelt 1,4x = x + 24 va? sen får man att 0,4x = 24 och x = 60 är inte alls duktig på matte men kan kanske ge mig på dom andra, 4an var ju klart den enklaste.
  6. hur lyckas du få saker att försvinna genom att lägga till saker? default ui har knappt något du kan få att försvinna haha, hp bars? :D
  7. Haha, dps meter och förflyttat blizz UI, classic cataclysm UI.
  8. Om någon har en åsikt om något, i detta fall att snabbare leveling är ett plus i kanten på en private server så har väl en annan person lika mycket rätt att lägga sin egen åsikt samt jämföra en kopia och originalet. Förstår inte varför du går helt OT och börjar tjafsa utan någon poäng alls, är du ledsen för att han skrev det där? Underligt alltså.
  9. herregud vilket slöseri med tid i din ålder, du borde fokusera på annat än att bli kär.. t.ex skolan haha börja bara prata med honom och visa tecken på att du gillar honom, tro mig att såna här saker brukar inte hålla i längden men alla har väl haft den första kärleken någon gång. var beredd på att "få ditt hjärta krossat" om saker skulle gå fel, vill inte vara värsta party poopern men tycker verkligen man borde lägga fokus på annat än kärlek i din ålder om det inte verkar funka så gör allt du kan för att glömma killen, tjänar inget på att fortsätta vara galen i någon som nekat dig, best case scenario så oroar du dig över dina betyg istället(sitter inte och antar att du har dåliga betyg, bara rent generellt) lycka till lol
  10. lol'd at this, är du helt väck eller trollar du nu ont: har varit med om fall där private servers som fått in otroliga mängder pengar blivit nedstängda, blizzard stämmer dem faktiskt och de blir oftast skyldiga att betala in den totala inkomsten + ev. böter. det är inte vackra siffror, du som spelare kommer inte kunna spela alls på den specifika servern om det skulle ske.(duh)
  11. Zaff

    Bra Gratis Proxy

    Det gör i princip samma sak, vet inte hur jävla långsamt du fått det att fungera men jag kunde surfa utan problem med Tor i Turkiet, självklart är det inte så snabbt som man vill och flash tror jag inte heller funkar, frågan är väl också varför op vill ha proxy, du kanske har ett bättre förslag då?
  12. Zaff

    Bra Gratis Proxy

    Om man verkligen letar efter ett proxy borde väl det mest uppenbara vara Tor?
  13. För majoriteten av wow spelare är det väldigt tveksamt att man finner private servers roligare än retail, personligen så har jag inget intresse av retail som det ser ut nu eller i framtiden. Har spelat på tidigare versioner av wow som jag funnit roligare, t.ex patch 1.12.1 då ingen expansion var tillgänglig eller 2.4.3 under tbc. Har du inte spelat mycket wow tidigare så är det väl inget jag skulle rekommendera.
  14. Alltså.. hela idén verkar lite löjlig.. När du väl köper ett spel där omslaget har en bild på en soldat, hållande i ett gevär så förstår väl de flesta vad spelet går ut på, samt att det finns varningsikoner på baksidan av nästan alla spel va? Om spelet sen skulle ge upphov till några våldshandlingar är ingenting man bör skriva till en majoritet som INTE drabbats. Jag vill helst inte att det här spårar ur så mycket att jag måste ha varningstext på min TV där de varnar att James Bond filmerna kan ge upphov till en psykos där du tror att ett obligatoriskt samlag väntar dig om du först massakrerar 20 människor som har någon sorts koppling till kriminalitet.
×
  • Skapa ny...