Hoppa till innehåll

Joe Cool

Medlem
  • Antal innehåll

    340
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Ytterby

Joe Cool's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Det går väl visst och göra något åt!? Om jag får gissa så tror jag att det är en router eller liknande NAT som ligger i vägen. Då brukar MSN j*vlas! Testa och öppna MSN-portarna (1863, 6891-6900,6901) till din IP-adress. (t.ex. 192.168.0.12 eller liknande.) Fixa också så att just din dator får just en speciell IP som du bestämt. Om bättre förklaring skulle önskas så säg till! ;-) Det är möjligt att det är så att du inte har nån router eller brandvägg. Då är det fel på nåt.... nåt fel som är galet helt enkelt. =P Men försök med det jag skrev. Annars så är det bara o bita ihop! // Joe Cool
  2. Joe Cool

    Grafikkort

    Om ditt mammakort stödjer AGP 8x som dom flesta gör så kan du ha ett sånt kort, annars får du ställa in att du vill använda AGP 4x så du får ut maxfart ur ditt g-kort. Jag tycker du ska skaffa ett PCI-E kort eller ett grafikkort med AGP 8x!
  3. Okay! Jag körde ScanDisk men fick inte mycket resultat =S. Får se om jag kan göra mycket annat. Disken är ju lika snabb och tyst i övrigt så att det känns som att den inte kan vara jättedöd.
  4. En intern IDE. Men sladdarna kan väl inte glappa nånstans för den började precis efter att jag kört programmet. =S Men "Ace nr. 5" kanske har rätt ändå. En grej som är lite dyster om den ska gå sönder är att den inte ens är 1 år gammal. =( Fortsätt med mer svar om nån vet nåt annat som kan vara till hjälp.
  5. Hejsan. Jag behöver typ akut hjälp. Mitt problem är att efter jag låtit programmet Diskeeper Professional göra en "defragmentering utav startfilerna" så har hårddisken börjat dö ut helt plötsligt t.ex. om jag gör en virussökning. Men det är bara när man lyssnar på vissa låtar eller när virusprogrammet är på ett visst ställe på hårddisken. Då börjar det låta som att du klickar med en synål på en bit stål typ. Sen blir datorn svart och startar om sig. Jag tror att det beror på att den dog under tiden jag körde defragmenteringen utav startfilerna. Om man kollar på defragmenterarprogrammet jag har nu (Windows Original) så ser man att det ligger ett par "gröna block" i början och ett annat par nästan i slutet utav hela hårddisken istället för att alla blocken ligger på samma ställe. Behöver nån som kan hjälpa mig med hur jag kan fixa problemet! Hårddisken är en 115GB Seagate Barracuda med 8MB buffertminne!
  6. Joe Cool

    Brandväg ?

    Typ lol... Du ska ha både anti-virus OCH brandvägg. Helst en router med inbyggd brandvägg också. Gratis brandväggar är nog inte så bra. Jag rekommenderar dig att "köpa" Norton Internet Security 2006. Det är alltihop!
  7. Hejsan. Jag är praktiskt taget omringad av kompisar som alla har köpt World of Warcraft. Kan ju inte låta bli att bli sugen på att köpa spelet jag också! Tänkte fråga nån av er vad ni tycker om spelet. 1. Är det värt pengarna? 2. Hur mycket kostar det? Jag har hört 120Kr/månad men jag är inte säker! 3. Kan man spela i ett år eller nått och sedan sälja sitt account, eller är detta strängt förbjudet!? 4. Vilka sätt finns det att betala på? 5. Var ska man köpa sitt "startpaket"? Tack för alla svar! xD
  8. Joe Cool

    Ram Minne

    Jag tänkte köpa mig två stycken 1024MB RAM. Då har jag 256+256+1024+1024 det borde ju räcka ett tag iaf. ;) Ett 1024 DDR 400 PC3200 (tror jag iaf) kostar 925 KR på Inet!
  9. Joe Cool

    Mp3 Spelare

    Jag hade högerklickat på Den Här Datorn och sen Enhetshanteraren. Du kanske måste installera om drivarna. Annars kanske din farsgubbe inte har uppdaterat 98:an ifrån Windows Update som den kanske behöver för USB-Masslagringsenheter....
  10. Joe Cool

    Router

    Från folk jag har hört som använder DI-604 så strular den ju rätt så fantastiskt, eller den blir iaf överhettad!
  11. Joe Cool

    Router

    Jag vet inte riktigt vilken som e bäst...
  12. Joe Cool

    Netgear Rp614v3

    Hejsan. Har äntligen köpt min nya router nu. Netgearen... Allt funkar allmänt med den förutom när man ska skicka mail med Outlook Express. Man kan ta emot mailen men inte svara på de... Jag har forwardat portarna i routern. (110 och 25) Men det hjälper inte. Ett annat "problem" är när man använder MSN så kan man bara logga in precis efter att man har startat om routern. Annars går det inte. Ja har forwardat alla portarna där också... Men det e ju lite irriterande att man måste reboota hela tiden. :S Om nånn vet vad som kan vara fel, så skriv!! Tack!
  13. Du kanske måste forwarda porten i din router? Det kanske kan vara en anledning. Om du inte har gjort det så kanske din router bara släpper in en connection från MSN's portar åt gången. Man vet ju aldrig
  14. Joe Cool

    Cd-skiva

    Det beror på om du försöker rensa en vanlig CD-R eller om du verkligen har en CD-RW skiva. Om du har en RW så kan du använda Windows XP's inbyggda rensare som du kommer åt genom att gå in i Den här datorn -> CD-Enhet -> Rensa den här CD-RW skivan. <-- Det ska stå i vänster hörne. Annars kan du använda Nero Burning ROM! OBS! CD-R skivor (standard) kan du inte rensa alls! Det måste vara en CD-RW! OBS!
  15. MegaGames.com men jag vet inte om de har så bra trainers...
×
  • Skapa ny...