Hoppa till innehåll

oddy

Medlem
  • Antal innehåll

    1337
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

1 Följare

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Arvika

oddy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. knark

    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

  2. oddy

    Filmer In I Itunes

    Ladda ner youtube filmerna som vanligt sen konverterar du dem till mp4 med hjälp av free video to iphone converter. En bra och lätthanterlig konverter har använt den flera gånger för att konvertera filer till min ipod touch .
  3. vart får man tag på GBA emulatorer? mina GBA spel tar för stor plats i mina fickor Det finns inga gba emulatorer till flashkorten. Om du ska lira gba roms på din ds så måste du antagligen ha ett flashkort som stöjder gba roms eller ett tillägg till ditt flashkort (typ ez-vlfash 3 in 1)
  4. i kingdom hearts är f*n en helt underbar boss. Man måste verkligen hålla tungan rätt i mun för att inte få stryk av honom.
  5. oddy

    Oblivion

    grafik kortet är inte allt. Hur mkt ram har du i datorn?
  6. Det går väll inte att questa i icecrown? Är inte den zonen stängd?
  7. Mitt är inte chippat. Däremot kör jag med ett flashkort som fungerar som ett vanligt ds spel fast med många ds spel på.
  8. Frågade, han sade: ÄÄH han skiter i skolan han, det finns inget jag kan göra för att få honom att klara skolan så han får väl spela på tills han är 18 sedan åker han ut. Det jag äter är nudlar och vitt bröd inte speciellt hälsosamt, dem gånger jag får riktig mat är fredag-söndag då jag åker till hans särbo för att min far ska "Lära" hans särbo som går i basåret. Jobb kan jag inte skaffa eftersom jag inte har den tiden, jag studerar 4 timmar om dagen, går upp klockan 7:45, går till skolan, kommer hem klockan 16 varje dag. pluggar 16-20 och sitter sedan framför datorn och tittar omkring efter lösningar i två timmar sedan går jag och lägger mig, typ så ser min dag ut... Då jag kommer börjar jag plugga, två timmar senare tar jag ett paket nudlar och några mackor för att "släcka" hungern. Angående kläder jag går på lånade artiklar och enda gången på året som jag får nya är på julafton och dem kan man ju ha länge (j*vla 2nd hand), hus och mat är garanterat standard i våran familj men det är inte ofta som det blir mat riktig mat hemma, jag rasar 2kg/veckan och det vet jag att det inte är bra! vägde 90kg den 30 oktober, den 9:e vägde jag 87,9! (Tur att man får mat i skolan) - Det är inte ofta min riktiga morsa -som bor nere i Gävle, köper kläder till mig häller, jag var ner på oktober-november-lovet och då köpte hon nytt. Det är typ 1-2 ggr om året man får nytt av henne. Vissa år inget alls. OCH roligt nog hon har 5 barn där (dem är 7 totalt som bor i ett HUS) dem har en inkomst på 30 000, Bor i ett hus, har 5 barn och är två vuxna! Dem har fortfarande råd att köpa riktig mat, kläder och annat nödvändigt. I våran familj är vi 3 barn två vuxna med inkomst på 27 000, Liten skillnad? Låter som ett j*vla getto. Om du studerar 4 timmar om dagen ska du inte spela wow.
  9. Det finns inga renodlade fusk till acww. Bara om du använder tillbehör som gameshark och ar. Och att fuska i acww förstör lite av glödjen med spelet.
  10. kolla på be.imba.hu en websida som visar vart du kan gå med ditt nuvarande gear.
  11. dem skulle ju kunna göra en arena för typ levlarna. 19, 29, 39, 49 som twinks kan spöa skiten ur varandra i.
  12. Pally är helt op. Vilken burst. Liksom står och slås mot en warrior sen kommer en pala och slår ner warriorn på 3 sec typ.
  13. Jag tror att det är lagligt från andra (torrent) sidor också om man har ett acc, om man laddar ner utan att ha ett acc så vet jag inte. men om man laddar ner nånstanns, även blizzards hemsida, för att gå in på privat servrar så är nedladdningen olaglig.. Du har nog rätt. men ville bara inte att massa småbarn skulle komma med. "det är olagligt att ladda ner"
  14. Om du läser det som står i rutan står det att informationen inte kunde läsas ifrån skivan och att den kan vara revig, smutsig elelr något annat. Testa att ladda ner spelet ifrån wow's hemsida. (Detta är lagligt då du laddar ner det ifrån blizzards officiella wow europe sida.)
  15. talenten är inte värdelös bara för att man inte vill ha något exotic pet. Om man nu fick fyra training points å är den jävligt nice. Som en del vet så ändras pet sytemet i wotlk och peten kommer få talentree. 4 sådana poäng är en del i det trädet ju.
×
  • Skapa ny...