Hoppa till innehåll

Rosenberg

Medlem
  • Antal innehåll

    1572
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Oxie (Malmö)

Rosenberg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Rosenberg

    Vilken Är Er Sport

    Innebandy är roligast att spela men fotboll och hockey är roligast att titta på.
  2. Men det nya grafikkortet har en fläkt. Tror du det kommer att bli bra då?
  3. Nix, det har det inte. Tror du det är det som är felet då?
  4. Nån gul soppa som tydligen skulle vara thaiinspererat.. Smakade precis som soppa brukar göra i skolan. Hemmagjort och svenskt. Som tur var så fick man mackor till det.
  5. Jag har rensat datorn på damm flera gånger och jag har två fläktar i den så överhettning ska det inte kunna vara. Just nu har jag nVidia GeForce 6200 TurboCache med 256 MB. Igår köpte jag mitt nya grafikkort som blev GeForce 7900GS med 512 MB. Kostade 2 395 kr på JME. Jag har inte installerat det än för det kräver mer watt än vad datorn klarar.
  6. Japp, jag har testat med NOD32, Norton och Ad-Aware. Ad-Aware hittar några critical objects ibland men det blir ingen skillnad om man tar bort dem. Men men, jag ska åka iväg och kolla på grafikkort idag. Ska köpa mig ett snart. Om det inte hjälper då så får jag lämna in datorn någonstans. Felet måste kunna tas bort på något sätt.
  7. De spelen jag spelar kräver bara 128 MB. Och det händer inte bara i spelen. Det har hänt ett antal gånger när jag t ex arbetat i Photoshop eller bara surfat på nätet.
  8. Rosenberg

    Problem I Datorn

    Jag har några problem med datorn som jag har försökt lösa mycket länge nu, men inget har hjälpt. Lite information om problemet: Det jobbigaste med problemen är att jag inte kan spela spel. Inte länge iallafall. Det som händer under spelens gång är: 1) Spelet stängs plötsligt ner utan förvarning eller något. 2) En felruta kommer upp där det står att det uppstått ett allvarligt fel och att programmet måste avslutas. En felrapportfil skapas också i spelets mapp. Den ska man enligt spelets manual skicka in till spelskaparen med en beskrivning av problemet, men de har inte varit till någon hjälp alls. 3) Skärmen blir svart och en ruta kommer upp med texten: Frequency out of range: 4 kHz / 8Hz Please change the display mode to 1280x1024 with 60 Hz. Det står hur man löser det i skärmens manual men det hjälper inte för mig. Jag har 1280x1024 med 60 Hz för närvarande men det kommer upp ändå. Inte så ofta men det händer. Förr så brukade datorn till och med startas om automatiskt när ett problem uppstod. Det har jag nu löst. Detta har jag redan prövat för att lösa problemen: 1) Installerat om spelen. 2) Uppdaterat grafikkortets och bildskärmens drivrutiner till de senaste. 3) Gjort en PC Recover och återställt hela datorn. 4) Sökt igenom datorn efter virus. Och mycket mer. Men inget funkade. Jag förmodar att det är grafikkortet som det är fel på eller så är det för dåligt. Problemen började ungefär när jag hade köpt den nya skärmen så det verkar som om det är den som krånglar med grafikkortet. Men om någon vet vad som är fel så säg till innan jag går och köper ett nytt grafikkort. Har hittat ett som är ca 4 ggr så bättre som det jag har nu. Jämfört med vad jag hittade på t ex JMEdata’s hemsida så verkar mitt grafikkort vara väldigt dåligt. Grafikkortet jag använder nu är nVidia GeForce 6200 TurboCache som satt i datorn när jag köpte den. Skärmen är en Fujitsu Siemens T17-2. Säg till om ni behöver mer info. Tack på förhand.
  9. Rosenberg

    Vilket Ämne Är Ni

    Matte, engelska, idrott och tyska. Allt annat är antingen tråkigt eller så är jag inte bra på det.
  10. Rosenberg

    Skolmaten

    Vår skolmat går oftast att äta, ibland är det till och med så att man längtar till lunchen. Men det kan iofs bero på att vi har sena lunchraster (som ibland har lett till att det inte fanns någon mat kvar och att vi fick ta knäckebröd). Och som på många andra skolor så är potatisen inget vidare. Pytt-i-pannan är inte heller god, för mjuka och smuliga bitar.
  11. Rosenberg

    Elevens Val

    Har bild, men det är inte kul. Inget är kul.
×
  • Skapa ny...