Hoppa till innehåll

KazeN

Medlem
  • Antal innehåll

    3153
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    väster om ölandsbron

KazeN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Det gör ingenting. Du har antagligen glömt att spela med någon. Har du för det första alla gubbar? Glöm inte att i bland annat Pokémon Trainer måste du klara av med varje separat pokémon, dvs. Charizard, Squirtle och Ivysaur. Andra som man lätt glömmer är Zelda/Sheik, Samus/Zero Suit Samus och jag tror det är någon mer jag har glömt, men det är bara att tänka efter, du vet säkert ;) För att byta till t.ex. Zero suit samus, håll in sköldknappen när det står typ "ready" och du trycker på start.
  2. dead man walking är väl okej, men inte riktigt så bra =P gröna milen är också hyfsad men lite för mycket övernaturliga inslag. Nyckeln till frihet är ju den bästa filmen enligt imdb så den kan vara ett alternativ. vill gärna ha fler tips.
  3. Hejhej. Yes, rubriken säger det mesta. Flickvännen och jag brukar kika på filmer ibland när vi träffas och nu börjar det sina på filmer som man inte redan sett innan. Ta och berätta vilka de bästa filmerna ni har sett i genrena drama, romantik och feel-good. Drama och romantik ska vara lätt att förstå vad jag menar, feel-good också iofs, men för de som inte förstår detta så är det filmer som ger en känsla av att allt är bra och liknande känslor när man sett färdigt filmen. Det är nog allt som behöver nämnas. Now tell me ;)
  4. Mysteriet på greveholm var ju väldigt spännande att se när den gick. Pettson & Findus: Tomtemaskinen eller vad den hette har också varit rätt mysig. Jul i Kapernum ska tydligen vara skitbra med, bara att jag inte kommer ihåg dem.
  5. f*n vad kul att du är tillbaka!!

  6. Små kärleksförklaringar som att berätta att du bryr dig om henne och älskar henne är saker som man uppskattar när man är tillsammans med någon. Förutsatt att du nu är det...
  7. Sonata Arctica - Full Moon, San Sebastian, Victorias Secret, Tallulah Nightwish - Over The Hills And Far Away, Nemo, She Is My Sin Within Temptation - Stand My Ground, Memories, Our Farewell Detta är bara ett urval av deras många bra låtar.
  8. Hah, jag läste också bara två sidor typ och anser att du borde fråga om hon skulle vilja träffa dig, bara dig, utan några kompisar i närheten. Det låter som att hon har något på gång med den andra dock men det vet ju inte jag riktigt. Skulle hon iallafall gå med på att träffa dig ensam som är dejt-aktigt så vet du ju att hon är intresserad av dig.
  9. Tafsa har jag fått för mig är när någon person inte vill eller inte är beredd på det, det vill säga något man inte borde göra. Om däremot tjejen/killen tillåter en att vidröra en så ska det inte uppstå några problem, så länge man själv vill också såklart. Inget ska vara påtvingat.
  10. Kazen ! :P

    Minns när du hette KazeN^ :P

  11. Som sagt, hon kan faktiskt vara intresserad, bara att hon blev rädd när du uttryckte det så, om ni knappt ens pratar. MEN, har du vågat säga detta så borde du också kunna våga fråga om hon skulle vilja träffas någon gång, bio, bowling eller vad som helst så ni får umgås och hon kanske får inse hur trevlig och bra du är.
  12. Okej, så allt är skit? Det kan ju bara bli bättre! Man får försöka fokusera på sig själv, man vet att folk inte har rätt och att de är idioter själva. Du kan också trösta dig med att det oftast inte brukar bli något av dessa personer senare i livet.
  13. Jag kan inte påstå att det första som skrevs i tråden var något ens i närheten av ett skämt... det är bara sjukt. Försök att skämta om annat istället.
  14. Som jag minns det kan man bara skicka in ett fusk per spel. Vill man dela med sig av fler fusk ska de alla skickas med i ett fusk. Off topic: Gud vad längesen jag var härinne och kikade runt minsann ^^
  15. Hur har du gjort sakerna vid Bilderna och högst upp på din press ?

×
  • Skapa ny...