Hoppa till innehåll

daggza

Medlem
  • Antal innehåll

    32
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    halmstad

daggza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Asså Diablo är LITE ute, men skit samma för det är fortfarande kul :P Spelar du singleplayer eller battlenet? Hmmm...spelar du single player är det jävligt jobbigt å lvla. men på battlenet blir du bara boostad till hell och så låter du andra lvla medans du står still å gainar lvls :P eller om du vill klara alla uppdrag så är det bra om ni går i team, går snabbt å lvla och monstrena dör enkelt.
  2. Mitt Gta Sa fungerar inte pga repor (tror jag) så ja lämnade in det till backlist (vet ej om det finns utanför halmstad). De kommer slipa till det så det förhoppningsvis funkar :)
  3. Fattar inte, det förklarar inte varför han skrev utt 3 ggr.
  4. Asså seriöst, f*n va onödig tråd. Jag tror jättemånga bryr sig om du klarat det. -not- Och så borde du vara lite mer i skolan istället för att sitta hemma och spela playstation. Så du lär dig att stava lite ;)
  5. WoW har ju inte ens kommit ut ännu! Det kommer nästa år! eller? :blink:
  6. Okejj, tack för svaren. Tror jag fått tillräckligt med information nu ;)
  7. har letat efter garanti-papperna, men hittar inte dem :( Får väl leta lite till, men vad kostar det att laga det utan? tack för svaren hittils iaf ;)
  8. ummm...okejj :P men finns det något att göra?, för att köpa ett helt nytt är inte kul, det kostar mycket ju :P
  9. När jag sätter igång mitt Gta, så loadar den å allt helt normalt, men när jag varit inne på "gubben" i typ nån minut så står det i stil med: "Error while reading the GTA cd." Det står inte exakt så där men liknande :P När vi drog till siba för att kolla det och kanske få byta det så sa dem att det antagligen var fel på PS2:an, så jag fick inte byta det. Men nu är det så att det är bara GTA:SA som inte funkar, alla andra spel funkar. Visst är det lite repor här och var, men det borde funka ändå för de är MKT små (alla mina spel har smårepor men funkar :P). Någon som vet vad man kan göra? Daggza
  10. daggza

    Tibia

    Du kan ju först berätta vilken värld -.- Förresten ska jag sälja min 47 elite knight.
  11. daggza

    Kan Ni Komma Ut

    Assåå... jag saknar en item...kanske en lapp med siffrorna på? xD
  12. daggza

    Kan Ni Komma Ut

    ehm...kan itne koden :S Nån som kan?
  13. Finns det ingen Game i närheten av Halmstad?
  14. Lite synd att man inte kan spela 2 i de två tornen :(
×
  • Skapa ny...