Hoppa till innehåll

SSJ Trunks

Medlem
  • Antal innehåll

    11
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Borensberg

SSJ Trunks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ehm.. Det kan man tro ja! För det har jag :D
  2. Tja! Jag bara undrade en sak. Hur bra kan andra barn eller ungdomar eller vem som helst kan rita. =P Och jag vill att ni visar era konstverk här. Här är en av mina favvo teckningar som jag har ritat, den visar Trunks från DragonBall. http://w1.141.telia.com/~u14110849/dude/trunksburn2.JPG Hoppas ni gillar den. :roll: OBS. Kommentera den gärna! =)
  3. Jag fick: X-Box En Kontroll till X-Box Midtown Madness 3 (X-box) Halo (X-box) SSX Tricky (X-box) DragonBall Z Budokai till Cube 4 DragonBall böcker (8,9,10, och 11) En Bio Check på 200 kr Guinness World Records 2004 En klocka 2 Tröjor Sen fick jag troligen mer som jag inte kommer ihåg :P
  4. Manga är lätt att rita tycker jag.
  5. Resident Evil har jag fått nog av... Jag har spelat så mycket så att jag tycker det nästan är fjantigt. Men en del scener höll jag på att skita på mig. =P Jag har lånat Zelda: Wind Waker av en kompis. Det var asbra! Men ljudet när man kryper var skitjobbigt...
  6. NSF Hot Pursuit 2 har jag till dator. Kirby's Air Ride vet jag inte hur det ser ut. Metroid Prime har jag provat och det är inget vidare tycker inte jag.. Men jag kanske kan köpa nightfire... Det verkar ashäftigt att man kan ha massor av "gadgets"!
  7. Dom spelen jag har är: Starfox Adventures, Resident Evil Zero, Timesplitters 2, Dakar 2, X-men Next Dimension, Luigi's Mansion, Donald Duck Quack Attack, SSBM, Super Mario Sunshine. Tror det är alla spel... Fast jag tycker det är tid att köpa nytt spel. Jag har tänkt på Freedom Fighters. Men vilket spel ska jag köpa?
  8. Om det inte skulle vara i europa skulle det stå (AU import) eller (US import) Det står det alltid om det inte finns i europa.. Och förresten. om hans mamma köpte det i irland (vilket ligger i europa) hur skuller det kunna vara här i europa då??
  9. SSJ Trunks

    Diablo II

    Jag har aldrig kört Diablo II någon gång... Är det häftigt? Verkar som det för jag gillar spel med trollkarlar och troll osv..
  10. Jag kan bevisa att spelet visst finns i sverige! http://www.webhallen.com/prod.php?id=10799
  11. SSJ Trunks

    Postal 2

    Jag tycker Postal2 är ett sjukt spel.. Jag skratta gör mycket när jag spelade spelet för första gången. lol På demot var uppdraget att sticka och köpa mjölk. Och om man inte betalar affärsägaren tar han fram en M16 och börjar peppra. Sjukt... :roll:
×
  • Skapa ny...