Hoppa till innehåll

Pokémon_älskaren

Medlem
  • Antal innehåll

    64
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Pokémon Gold!!! :p

Pokémon_älskaren's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag skulle helst inte vilja stressa folk och sånt, men jag ska snart spela TheSims Unleashed (är utom mig av otålighet, som det står i böcker) och jag HOPPAS att ni håller tråden uppe medan jag håller på och spelar och samtidigt skickar in fusk! PS. Jag hoppas inte detta räknas som spam! Jag menar, jag bara tänkte skicka in ett "PS"! DS.
  2. Jag hittade iaf inte så *många* TheSims-trådar, så jag tänkte starta en själv! :mrgreen: Nu är det så att jag fick ta blodprov igår så mamma var snäll och lät mig öppna en av mina julklappar - nämligen TheSims Unleashed (jag fick välja mellan den och On Holiday, tyvärr får jag inte spela den förrän 24 nu :P)! Jag hittade inga speciella fusk på fusksidan... och vad ÄR patchar egentligen(jag vet, de uppgraderar spelen... men ska man installera dem eller)? *vågar inte testa några* Har hört att det finns en Unleashed patch som hackar... så jag vågar inte testa! Dessutom undrar jag om någon vet var man kan ladda ner hästar till Unleashed! (säg inte att det går! Man kan ladda ner allt möjligt och skapa själv med TheSims Transmogrifier som någon har skapat! Inte Maxis, det är ett *f*n-program*) Har inte varit inne så mkt, det har varit massvis av problem and stuff like that... Kan inte låta bli att snacka engelska! Om man är för mkt på engelska sajter och sånt så är det nästan omöjligt (för mig iaf) att låta bli att snacka engelska! :P
  3. Låter bra... ska testa det...
  4. Pokémon_älskaren

    asså???

    Hitta HHK (Husalfernas Hemliga Klubb). Men ingen avslöjar den heller. Den är olika hela tiden... den är inte på Mina Djur och inte på din presentation iaf... JAG fick min husalf när jag högerklickade på "Logga Ut" (det var förr nu har de en meny...)! Men den förändras hela tiden, så.. ingen vet säkert!
  5. Nix. Har kollat själv i min pokémonguide OCH lite på Internet. Det står alltid skilt för sig. Grön och Blå ÄR inte likadana spel... nästan iaf. De är skilda spel, bara att Blå är... förbättrad, typ. Men de ÄR inte samma spel!! Jag testade alltså Grön (innan jag visste att det var olagligt) och det är helt olikt Blå. Fast å andra sidan, det kan vara fel på ROM:en. Men jag är ganska säker på att det inte är nåt fel! Skillnaden är nog, att i Blå finns bättre färg. Alla Pokémon-matcher jag såg på Grön var.... usch... gröna!! :| Men Blå ÄR den första versionen, vilket jag är säker på. Och den SKA heta Fire Red och Leaf Green, kollade själv igen på Google. Och jag tror att Zyper har rätt... OCH, min Pokémon Green var faktiskt inte på engelska, utan på japanska! (ganska jobbigt, faktiskt. Fattade noll så jag slutade spela.) Men RED är det inga tvivel om iaf. Men jaja... namnen spelar väl inte så stor roll, egentligen? Det är ju spelen som spelar roll. Jag menar, ett spel kan ju heta "The Stupid Dog" (även om jag inte känner till ett spel som heter det. Det betyder "Den dumma hunden") men kan handla om nåt helt annat som är roligt och intressant. Vi är iaf överens om att det ÄR samma "handling" i det nya Leaf Green/Ocean Blue iaf!!!
  6. Den heter ju inte alls Mewcelebi... Celebi är INGEN Mew! Kolla på filmerna om Pokémon på TV t.om! Celebi är en väktare av en skog (Celebi-filmen - Pokémon 4EVER) och den ÄR ingen Mew, eftersom Mew sägs vara den starkaste Pokémon av alla och den kan inte "Time Travel" (tidsresa) och sånt! Dessutom - Celebi är en väktare av en skog i spelet också! Mew är en av de starkaste Pokémon man vet. Ingen har sett den, och den är inte väktare av nåt - bara en flygande rosa varelse som alla vill ha. Giovanni i Mewtwo Strikes Back får tag i en fjäder från Mew (fråga inte mig varför det är en FJÄDER, det syns ju inga fjädrar egentligen) och klonar den och får fram Mewtwo. Mew får veta om Mewtwo's elaka planer och försöker sätta en käpp i hjulet. Den enda likheten mellan dessa två HELT olika Pokémon är att båda är lika legendariska och att Team Rocket vill ha dem. Också för att båda inte går att få i spelet som med andra Pokémon. Celebi är kanske en ny form av en varelse som ska LIKNA Mew, men den HETER inte Mewcelebi eller så! Celebi går inte att få på några lätta vägar, det finns ganska många fusk om både Mew och Celebi att man blandar ihop dem. De är inte alls lika! De bästa sätten att få Mew och Celebi UTAN några problem och/eller att riskera att förstöra sitt spel (jag menar inget illa, okej! Men vissa fusk förstör spelet)! 1. Man går till ett "Pokémoncenter" som finns i Japan och USA, och så kan man klona den och byta den. GameShark också, men enklast ÄR att göra så...
  7. Man måste besegra Blackthorn City's gymledare innan hon ger en nålen... jag fick Save flera gng, hon var nästan omöjlig (innan jag tänkte på att jag kunde klona min Feralgator..) det är ganska enkelt att få en drakpokémon.. 1. I sjön Lake of Rage kan du fånga en Shiny Gyarados. Tänk dig, du får en Shiny Gyarados på köpet! 2. Fånga en Magikarp (den starkaste du kan hitta), sätt in den på dagis tills får Tackle eller träna den själv tills den utvecklas (lv. 20) 3. Fånga en Gyarados i Lake of Rage. Jag vet inte hur ofta man stöter på dem... själv stötte jag på en tjej-Gyarados där på lv. 19 (för att testa Shiny Magikarp tricket men funkade inte) men också en stark kill-Gyarados på lv.30... tror jag iaf. Om du besegrat Shiny Gyarados är det synd...
  8. Okej förlåt, men TA DET LUGNT THE GHOST jag har inte sagt att jag inte tror på det heller! Dessutom sa jag bara åt dig och sluta med att skriva för många smilisar...
  9. Jag vet, jag gick dit förr. Men sen de började ha problem med sajterna (den var bara aktiv i typ 1 timme sen stod det att jag skulle vänta flera timmar innan den började funka igen... Bandwith Limit eller vad det nu var...)
  10. Det är nåt fel med ditt spel i så fall. Jag har testat Ruby eller Sapphire en gång och det gick felfritt. Jag valde tjej och fick ändå Torchic. Torchic är SÅÅ gullig!! Fireblast jag tror du snackar om Crystal. Man kan bara välja dessa Pokémon i starten i R/S: Torchic Mudkip Treecko Njaa, det måste vara fel på ditt spel iaf. Jag har inte hört nån annan som gått så. Eller så är det för att... tjaa.. det finns en special episod med Raikou (killen och tjejen från Crystal... killen heter Yoshi och tjejen Dani, visades endast i Japan - tror jag), då hade tjejen Croconaw och killen en Typhlosion. Fast killen är ju felfri...? Nix, Mara, de har inte olika talanger. Det är bara små skillnader mellan dem... t. ex., väskan, deras hus (de bor mittemot varandra. Killen bor i det vänstra huset och tjejen i det högra det spelar ingen roll vem du väljer, de bor ändå i samma hus.). Det är bara för skojs skull...
  11. Jag läste på en Pokémonguide att om du fångar alla Unown och sen går till en av forskarna i en av de där husen nära Union Cave så får du en uppgraderad PokéDex (alltså en PokéDex som innehåller alla Unown!)
  12. Har nån av ert läst mitt tidigare inlägg? Där skrev jag ju om det här! Jaja, jag HAR sett olika paket och Blå och Grön ÄR olika spel, det är inte samma... på min Pokémonguide på kinesiska också. (Köpte den i Taiwan när jag var på semester. Ganska gammal, egentligen... gul-guide.) Förpackning nr 1: Röd. Det var en Charizard på framsidan av paketet. Förpackning nr 2: Grön. Det var en Venusaur på framsidan av paketet. Förpackning nr 3: Blå. Det var en Blastoise på framsidan av paketet. Jag vet att det inte är bra att upprepa samma sak på två olika inlägg men det verkar som ni inte läst det!!
  13. Ursäkta om jag rättar, men det heter 1. Wanioko 2. Utsugi Det heter Waninoko, men i de första ROMarna så kunde en Pokemon bara ha 5 bokstäver. Så de dog bort de 3 sista. Så det blev Wanin. PS. Jag såg detta på en bild, inte på en riktig ROM. Okej! Återgå till ämnet... jag tror inte det funkar... iaf... :roll:
  14. JO!! man kan visst då komma in jag gjorde det utan gameshark jag satte in 2 pokemon sen prata jag med den gubben sen så kom jag in. :1_ckyou: :1_ckyou: :new_kodomagnam: :new_alien: :new_321: :new_borgsmile: :new_bat_angel: :new_bat_angel: 8) Överdriv inte med smilisar. Jag vill helst inte att ämnet jag har skapat blir stängt. Och var snäll och INTE svär! Om ni svär så skriv j*vla istället, ok!? jag vill inte att mitt ämne blir låst, bara... och ni snackar om R/S! Snacka om det i GBA-forumet! Det här handlar faktiskt om MissingNO!
×
  • Skapa ny...