Hoppa till innehåll

GangsterTwist

Medlem
  • Antal innehåll

    1324
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

GangsterTwist's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Spoiler varningar. Förvånad ja, och BTW.
  2. aa jag fick inte idag, och jag beställde förra veckan, hoppas allafall på imorgon. har någon fått det?
  3. soft, då fick jag allafall upp hoppet lite, men var detta med webhallen då da? :)
  4. Tror ni att jag kommer få det nu på fredag när de släpps, eller kommer jag få vänta tills måndag. Jag har förbokat hos webhallen. Och de skickas inget på lör-söndag.. Någon som vet?
  5. GangsterTwist

    Gud

    Det är just där jag ifrågasätter guds existens.
  6. Jag idiotförklarar ingen, wtf är fel på dig.. Jag skrev ju mitt första inlägg på skoj, och du tog de allvarligt, vem äre som är sorglig egentligen. Du verkar bara ha personliga problem emot mig, så vad jag en säger lär ju störa dig :)
  7. GangsterTwist

    Gud

    Påstår du nu att "Koranen" är den ultimata religionen? Koranen är ingen religion, men du verkar tro att kristendomen är det och drar in Gud från alla religioner i samma sammanhang. Du tror liksom att alla de 3 världsreligonerna judendomen kristendomen och islam är lika i sig och de behöver bara dömas ut från en religion. Jag anser att om det finns en gud, så ska det bara finnas en gud, och då ska det inte finnas hela 3 världs religioner som har sina olika åsikter om gud. Hur kan de uppstå 3 religioner när bara en gud finns? Får jag välja judendomen ifall jag inte diggar kristendomen? Eller kan jag få tro på alla 3 och ha 3 olika varianter av gud att leva efter.
  8. Är det inte typ för att man ska få hela terminen att förbereda sig inför proven, så de ger en all möjlighet till att lyckas till sin fulla potential, eller något sådant.
  9. Tack? Om jag vill bli av med någon på tåget så hade nog min sista utväg varit att dra fram en bärbar dator och få han att inbilla sig att jag tänker spränga hela tåget. Och jag tror inte allvarligt du heller tror de. Och det var inge vidare till skämt heller så jag ansåg att du var torr, alltså motsatsen till fylld (med bra skämt), kanske man kan kalla det en metafor när man säger att någon är torr. Hoppas detta gav dig en förståelse för mitt uttryck. :)
  10. GangsterTwist

    Gud

    ^ This Fixat.
  11. GangsterTwist

    Gud

    Påstår du nu att "Koranen" är den ultimata religionen?
  12. GangsterTwist

    Gud

    @WASD - jag tänker på citatet "rather then being a human-being im a spiritual-being having a human experience". Rekommenderar er att se denne också, kanske inte kan hålla med om allt, men alla fall en funderare. Önskar lite att jag kunde tro som Charlie angående döden och efterlivet, men jag kan inte bara ta risken att tro det. On-topic @Mezox tror du att gud skapade big bang och evolutionen? @48893 om du tror på bibeln, då tror du på Eva och Adam och att gud skapade allt på 7dagar? Detta kan jag inte alls förstå att någon kan tro, eftersom det finns mer bevis som stärker andra teorier, dessa bevis finns tack vare teknologin, som kanske inte kan bevisa sin egen teori, fast alla fall motbevisa andra teorier så som bibeln teorin. Sedan skapas liv var som helst, man har t.ex. hittat molekyler i Asteroids som kraschat ner på jorden, som öppna en helt ny teori om varför de finns liv på jorden, man har exempelvis också hittat ett rymd moln som innehåller alkohol (dock är det den odrickbara sorten, kallad methyl alcohol) och detta kanske kan vara anledningen till varför de finns liv på jorden (molnet fann man precis utanför milk way år 2006). Sedan kan man ju också tänka sig alla is tider som jorden har gått igenom, som lätt har utplånat stora delar av allt levande, så hur kan då människor överleva detta, eftersom gud skapade enligt bibeln första jorden seden människan, och sedan kom istid, hur fortsätter dessa människor leva då. Sorry för "wall of text".. Hitta även detta, och det är väldigt intressant och ungefär samma frustration han har med människor som tror på gud, har jag. Man kan bevisa hur mycket som helst, men så fort de kommer till punkten att de måste ifrågasätta sin egen tro så börjar personen i fråga undvika och vrida och vända på argumenten att de blir helt absurt och på så vis kommer man ingenstans. BTW, se gärna del 1 av klippet först så ni förstår mer vad de prata om.
  13. GangsterTwist

    Gud

    Man skulle troligen aldrig tro på gud (som ni tror finns), man skulle troligen få en unik egen uppfattning på hur allt kom till, tror jag. Som då också skulle ha en väldigt liten sannolikheten till att vara korrekt, men fortfarande lika stor sannolikhet som att gud finns och skapa allt från början. Är det inte ungefär så alla olika religioner kom till från olika delar i världen. Alla undrade, och då kom de på sina egna teorier. Och hur ser ni på evolutionen då, är den också inte bevisad nog? Väldigt intressant video.BTW, så är de samma snubbe som jag fick min quote från i tidigare inlägg, han har intressanta sätt att se saker på. PS: Kan be om ursäkt ifall jag är/låter lite arrogant, som sagt jag ser ju saker på mitt sett, försöker egentligen inte vara dryg. :)
×
  • Skapa ny...