Hoppa till innehåll

Kahn

Medlem
  • Antal innehåll

    82
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Kahn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Smidigt att man kan få gear när man dödar personer i PvP. Det gillas! (Y)
  2. Westfall är hyfsat skoj lvl 10+, som sagt. Redridge Mountains ligger öster om Elwynn Forrest, det ser du på kartan.
  3. Kahn

    Ram Minne

    För mig är det; Kontrollpanelen -> System -> Allmänt. Där står det.
  4. Alla har varit "noobs" en gång. :) En clan/klan/teams är t.ex som någon sade ett lag bestående ett flertal medlemmar. Så den "clanen" kan gå ut i t.ex Wilderness i Runescape och döda massor och ta alla föremål som droppas när någon dör, och ge dem till någon behövande person inom "clanen".
  5. Kahn

    Phpbb2

    Frac.dk är bra. Men lite lite utrymme(MB), men gratis är alltid bra. Annars så använder jag CuteFTP(Globalscape) och det fungerar smidigt och bra. Annars så är ju passagen ett alternativiv. Hmm, ditt problem sade du? Du kan ju alltid titta på alla "tutorials" på phps officiella hemsida. Eller så tittar du in i ditt webhotell(rekommenderar frac.dk) på "profil", "services" eller något dylikt. Där brukar det stå namnet på din databas. (Databas namnet brukar ofta vara samma namn som forumet, t.ex om forumet heter "abc.frac.dk" så heter databasen "abc".
  6. AK47, bara att sitta ner och skjuta mot huvudet. Mjo, det är ju så på alla vapen men jag tycker AK47 är enklast.
  7. Kahn

    Wmp-problem

    Har du spelat dom någon gång förut? Hmm, annars så är det väl något med codec "koden"*. "*du vet nog vad jag menar"
  8. Man måste som sagt "subscrine" (stavning?) innan man spelar.. (med kreditkort eller gamecard) Och när ni har gjort det, så får ni 30 dagar gratis speltid, och efter det börjar ert gamecard/kreditkort gälla..
  9. V: The Empire Strikes Back .. Striden på Hoth är grym ;) Men inget slår Luke vs Darth Vader(i 5:an alltså)! ;)
  10. Kahn

    Runescape2?

    Runescape 2 Du behöver bara trycka på "Play Game"(ifall du har skapat en karaktär) eller "Create Account" ifall du vill göra en ny karaktär.. sedan ser du nog hur man gör.. ;) Och för dom som vill spela Runescape(1) Classic så finns det lite längre ner på sidan..
  11. Kahn

    Mmorpg

    Jag kör (nästan) bara MMORPG (just) nu.. kul... ;) Men, jag har fastnat för Star Wars Galaxies, och snart blir det nog till o köpa World of Warcraft..
  12. Kahn

    Fler Webspel..

    Om du vill ha minispel kan du ju alltid titta in på Miniclip .. Men Online Spel.. ahh.. Testat RYL? Risk Your Life
  13. När jag körde det(för ett tag sen) så funkade det, det gör det nog nu med. Med en konsting grej som jag stötte på när jag spelade Homefront var att jag inte kunde köra Homefront banorna på singleplayer(Homefront kanske är en Multiplayer Mod, jag vet inte..) men som sagt, det funkar nog..
  14. Kahn

    Är Det Lagligt?

    Ja, som du sa.. det är lagligt man HAR skivan och inte har laddat ner spelet. Så i det fallet är det som sagt var helt lagligt..
×
  • Skapa ny...