Hoppa till innehåll

Sidney

Medlem
  • Antal innehåll

    3051
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Sidney's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Såg Remember the Titans igår. Kom då att tänka på en liknande film, fast den handlade om basket istället för amerikansk fotboll. Tror jag. Kommer inte ihåg så mycket av den filmen förutom att den var våldsamare och tre speciella scener jag kommer ihåg. Efter att laget (som består av svarta och vita) vunnit går dem till en restaurang för att fira. En av dem svarta går på toaletten och där blir hand misshandlad av ett gäng rasister. Senare när dem kommer hem till hotellet på kvällen upptäcker dem att rummen de svarta bor i är sönderslagna och nerkladdade med blod. I omklädningsrummet börjar de vita i laget klaga på att det bara är dem svarta som får uppmärksamhet i tidningarna och liknande. De svarta förklarar då att det är så deras liv är, fast värre. Någon som vet vad filmen heter?
  2. Sidney

    Ny Familjedator.

    Familjens dator har gått sönder så de vill tänkte köpa en ny. Tänkte att ni här kunde tipsa mig då ni verkar ha stor kunskap inom området. Det är datorn till familjen (alltså inte mig) så inga spel kommer spelas på den. Enda sakerna den kommer användas till är kolla mail, internet, Photoshop och liknande. Den får kosta runt 5000:-. Den ska levereras ihopsatt och med OS. Märkesdator ska det vara. Nu kommer det komma många protester. Men eftersom det är mina föräldrar som ska köpa den och jag kommer inte ha något med den att göra orkar jag inte ge mig in och bråka om att köpa en i delar. Inte heller kommer de gå med på att köpa delar från t'ex Inet och låta Inet bygga ihop den. Drar ihop kort vad datorn ska ha: - Runt 5000:-. - Endast datorn, ingen skräm eller dylikt. - Kommer användas till mail, internet, PS och liknande. Inga spel. - Ska vara märkesdator. Får hoppas att någon tar sig tid och länkar till någon hyfsad dator. Tack för mig :)
  3. Installerade spelet på nytt efter att jag inte har kört det på ett bra tag. Allt fungerar fint och jag har patchat till 1.5. Har dock ett problem. När jag ska joina matcher stannar laddningen på 62% hela tiden. Oavsett server. Någon som vet vad felet kan vara?
  4. Nej. Varför skulle det vara det?
  5. Sidney

    Call Of Duty

    Testa att sätta in handkontrollen i de andra USB-uttagen. Kolla om det finns några drivrutiner på Saiteks hemsida du behöver. Eller så kan du köpa http://www.webhallen.com/prod.php?id=50854.
  6. Nej, men här är jag det iallafall. Eftersom det är emot reglerna här att prata om sådant. Tänk efter lite nu. Vad heter världens största hemsida för illegal fildelning?
  7. Går det att ladda ner? Ja. Gratis och lagligt? Nej.
  8. Sidney

    Tips På Spel

    Dragon Age: Origins. KOTOR. Battlefield 2.
  9. Det går. Dock är inte ett minneskort billigt.
  10. Det blir ju nästan 200kr med momsen och frakten, varför är de inte gratis längre? Finns det några andra sätt att föra över? Köp en XSATA för ~500:-.
  11. Fast den med FF13 är ju bara en "vit Elite" som det står på reklamen. Alltså, en standard box med en 250gb hårddisk.
  12. Sidney

    Freeze?

    Vilket grafikkort har du?
  13. Spoilervarna gärna på varje liten småsak som har någonting med storyn att göra. Tack.
×
  • Skapa ny...