Hoppa till innehåll

leet

Medlem
  • Antal innehåll

    248
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

leet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Nu vill jag bara ha svar.....inge dumma komentarer! Min vänn skickade en CS hack till mig....men jag ville inte köra med den...men jag gjorde det ändå :( för att jag ville bara testa.....Iallafall så jag körde med min kompis en liten stund...sen gick han ut ur servern...men sen gick jag in i en server men jag vet inte om det var secure eller insercur...den laddade och pricis när jag skulle komma in i sververn så stängdes plötsligt Counter-Strike av......jag ominstallerade hela steam och nu kör jag utan att jag blivit bannad....men jag är jätte orolig att jag ska bli bannad..vad ska jag göra? :unsure: Till alla som inte har använt fusk till CS: Tänk inte ens tanken att börja!!!
  2. Ni vet väll att man måste ha NT-system på XP om hårdisken e större än 80-eller 60GB. Jag ska köpa en hårdisk med 200GB hårdiskutrymme och måste då ha NT-system. Jag har 120GB utrymme på denna hårdisk jag har nu, men jag har ju NT-System och jag kan inte spela vissa spel, fast Half-life 2 Demo kan jag spela och CS och de andra....men frågan e kommer jag att kunna spela Half-Life 2 (inte demot) när jag köper den? Ett bra svar kan belönas med poäng! :kung:
  3. det skulle inte vara fel :)
  4. Kan någon hjälpa mig? Jag har en Readion 9200 Pro 128Mb...den klarar av Half-Life 2...men klarar den av att göra banor till Half-Life 2? För att jag har hört att man måste ha högre om man ska göra banorna, annars ser man inte modelerna när man bygger banor :huh:
  5. leet

    Vilka Länder?

    jag har varit i Sverige , Turkiet och mellan landat i Österrike
  6. Hur färgar man om bilen? :blink:
  7. leet

    Generals: Zero Hour

    saken e klar....jag har laddat ner rätt Crack nu....Tack till alla som hjälpt! :)
  8. shassen--- Jag kan inte lita på de flesta Internet-Butiker Karata---menar du att man måste ha programmet Alcohole 120% eller menar du att det e "100% klart" att man ska ha en DVD-Läsare?
  9. Jag har några frågor: 1.Om jag köper Half-Life 2 och installerar det....kommer jag automatiskt få CS:Source om jag har Steam installerat? 2.Kan någon hjälpa mig att hitta det biligaste priset?.....lägsta vad jag vet ligger på 329kr hos El-Giganten.Skriv gärna adressen till sidan också, om det finns! (OBS)INTE NÅGON WEBBSIDA DÄR MAN BESTÄLLER SPELET 3.Måste jag ha en DVD-LÄSARE till datorn för att kunna spela/installera, eftersom att det står PC-DVD ROM?
  10. leet

    Generals Zero Hour

    F) Efter att jag installerat spelet, och ska starta det, så kommer det upp ett ”serious error” meddelande nä spelet laddas eller när jag ska starta ett uppdrag, Vad händer? S) Försök med att ställa in skärmens uppdateringsfrekvens till 75 Hz. Så här gör du det. Högerklicka på skrivbordet och välj egenskaper. Klicka på fliken inställningar. Klicka på avancerat, sen på fliken bildskärm. Välj 75H Hz i listan. Se till så att datorn möter C&C generals Minimumkrav. OS: Windows XP/ME/2000/98 (Windows 95/NT Stöds ej) CPU: 800 MHz Intel Pentium III or AMD Athlon processor RAM: 128 MB CD/DVD-Rom speed: 8x Hårddiskutrymme: 1.8 GB Ledigt hårddiskutrymmer plus utrymme för att spara spel. Grafik: 32 MB AGP Grafik kort som använder Nvidia GeForce 2, ATI Radeon 7500, eller senare chips with DirectX 8.1 kompatibla drivrutiner. Ljud: DirectX 8.1 kompatibelt PCI 16-bit ljudkort Input: Mus, tangentbord. Om ditt system inte möter dom kraven så är det en väldigt liten chans att spelet kommer fungera. Prova med att stänga ner alla bakgrundsprogram. Klicka här för webbsidan
  11. leet

    Battle Field 2

    Vad tycker ni om spelet? Jag tycker den verkar helt okej! :visslar:
  12. leet

    Generals Zero Hour

    gå in i www.eagames.se och titta till supporten...jag läste om det där på den sidan!
  13. leet

    Generals: Zero Hour

    Jag tror jag vet varför nu! Jag hade råkat använda en sorts crack som endas var gjort för Generlas Zero Hour V1.5 Just nu håller jag på att "skaffa" crack till min version....
  14. leet

    Generals: Zero Hour

    Nu har jag uppdaterat till V1.2 men samma sak händer ändå! OBS: Spelet är inte köpt!
×
  • Skapa ny...