Hoppa till innehåll

Dretskit

Medlem
  • Antal innehåll

    4991
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

1 Följare

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Svedbråta

Dretskit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Längesen sist. :d

  2. Han längst ner ser ju ut som en uteliggare ;)

  3. Jag känner ett antal som var där men jag orkade inte hänga med plus att jag gillar dem inte så värst mycket. Men dagen innan konserten så hade vi typ Iron Maiden fest och satt och kollade igenom lite på varenda live dvd dem har släppt.
  4. Frost i Satyricon. Hellhammer i Mayhem. Pete Sandoval i Morbid Angel. Hexen i Hate. Matte Modin (ex Dark Funeral, Defleshed m.m.) Martin Axenrot i Bloodbath. Vitek i Decapitated. R.I.P. Några bra trummisar enligt mig.
  5. Då är det väl mest de första 2 albumen jag har hört. Men det låter onödigt att låna en. Nej, låtarna du har linkat är från albumet Animosity där de använder sig av drummaskin. Och varför är det onödigt att låna trummis? Tycker du att de borde ta med en dator upp på scen, eller? På andra skivan Dissimulate så hade dem ju en riktig trummis. Jag har The Berzerker's livedvd och då när trummisen ska spela låtar från första albumet där dem använde trummaskin så spelar han f*n snabbare än trummaskinen på albumet. Han är sjukt snabb. Dissimulate var deras andra album och jag sa ju att de använde riktig trummis i de två första. På det första albumet så använder dem trummaskin. Men på det tredje och fjärde albumet så har dem lånat in Akercocke's trummis har jag för mig. Men just nu så har dem en fast trummis i bandet, han började i år någon gång har jag för mig.
  6. Då är det väl mest de första 2 albumen jag har hört. Men det låter onödigt att låna en. Nej, låtarna du har linkat är från albumet Animosity där de använder sig av drummaskin. Och varför är det onödigt att låna trummis? Tycker du att de borde ta med en dator upp på scen, eller? På andra skivan Dissimulate så hade dem ju en riktig trummis. Jag har The Berzerker's livedvd och då när trummisen ska spela låtar från första albumet där dem använde trummaskin så spelar han f*n snabbare än trummaskinen på albumet. Han är sjukt snabb.
  7. Max tog jag. Frisco mål med plus meny, dipsås och en glass efteråt. Det är nice.
  8. Sökarna. Torsten Flinck är för härlig.
  9. Fy f*n vad dåligt det var. Det låter som att dem försöker spela dödsmetal nu men det låter ju skit och det blir ju inte bättre av att han rappar. Btw, har Slipknot blivit politiska i sina texter nu istället för att vara skitcoola och hata folk i sina texter som förr.
  10. När man growlar tar man i från magen för att inte förstöra stämbanden. Det tar tid att lära sig den tekniken skulle jag tro.
  11. Jag och mina kompisar är allmänt jobbiga och har konstig humor som ingen förstår sig på.
  12. Dretskit

    Din Klädstil

    Hood tröja eller longsleeve med något band och pösiga jeans.
  13. Jag har fem longsleeves och fyra hood tröjor med diverse band som Behemoth, Wintersun och Cannibal Corpse.
  14. Jovars, dem är väl bra. Men jag lyssnade mer på dem förr i tiden.
×
  • Skapa ny...