Hoppa till innehåll

Schassen

Medlem
  • Antal innehåll

    1428
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Area 51 vad jag vet

Schassen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Köper du WoW kommer du troligtvis som många andra fastna i ett träsk av allt för mycket av samma spel och till slut på bli less på det. Dok skulle jag nog säga Half life 2 och episode 1 på samma gång. Annars brukar ofta visa affärer som säljer spel ha rea lådor där man kan hitta många bra spel för under 100 kr som fortfarande är mycket roliga.
  2. http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors där brukar guilden ofta tanka patchar innan dom lägger upp dom gå guildens egna server så vi kan tanka därifrån istället.
  3. Dok var det ett tag sen jag spelade wow (runt 1 vecka so far :P) men var aldrig riktigt stort f*n av WSG men för att kunna köpa saker av den där NPC´n Hampe så måste du nog ha visst reputation med just WSG om han representerar dom dvs.
  4. så jag ska flytta över hela den mappen till den andra datorn och ersätta den där? Får ta och prova det men först så tror jag ska göra back up på den nya datorn ifall det skulle skita sig totalt.
  5. Har skaffat mig en ny dator och på den gammla datorn hade jag kommit ganska så långt i SA + att jag skaffat mycket bra stats också som jag inte vill förlora, så nu undrar jag vad savefilerna heter så man kan flytta över dom från den gammla burken till den nya.
  6. Schassen

    Ratt O Pedaler

    Bäst är ju med force feed back.
  7. Aja skit samma nu. Behövde bara slå av en branvägg (hade visst 2 st igång) så fungerade det att spela igen.
  8. Och han gjorde vad då?Skulle bra om du skrev vad han gjorde för att lösa problemet.
  9. Detta kanske redan många känner till men det finns en sida där man kan få hjälp med quester,Items och i stort sett allt annat som har med wow att göra. Adressen är http://www.thottbot.com och det finns mycket att kolla där. Så jag rekomenderar den starkt till alla som behöver hjälp. skriv bara in questens namn eller en mobs namn eller rent av ett vapens/itemsn namn så hittar ni info om detta. Ha så kul.
  10. http://www.dustin.se/dacsaportal/system/pa...odID=5010083185 Fanns ingen större tyvärr ^^
  11. Schassen

    Göra En Egen Dator

    Kolla på komplett eller datorbutiken.com för dom brukar ha färdig byggda datorer som dom har anpassat just för spelande.
  12. Schassen

    Bf2 Problem

    Kolla efter nya uppdateringar av både vanliga BF2 och modden du har installerat.
  13. kolla http://www.curse-gaming.com/
  14. Det kostar väl 10g att skapa en guild om jag inte mins helt fel.
  15. det är ju kul att veta det finns inteligent liv där ute :P
×
  • Skapa ny...