Hoppa till innehåll

Backspace

Medlem
  • Antal innehåll

    1327
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Sverige

Backspace's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Helt klart fotboll. Tennis är inte helt fel det heller.
  2. Just nu gör det inte så mycket om Zlatan är borta, han är ju inte direkt i form, men jag vill gärna att han fortsätter i landslaget när han blir i form!
  3. Hur får man fjärde uppgraderingen av svärdet? Snälla, jag behöver hjälp! =(
  4. Jag har yrat omkring i flera timmar nu, hur möter man egentligen Blind i Level 4, i Dark World? Snälla, jag behöver hjälp så fort som möjligt! (Gärna lång beskrivning)! Allt jag vet är att han har klätt ut sig till en tjej som man ska hjälpa nånstans (jag har hittat han/hon)
  5. Jag ska inte se den på premiären.... utan Fredagen efter Torsdagen! Det blir roligare och så! Jag längtar dit så mycket.... =)
  6. Backspace

    Kalle Anka

    Kalle är min favorit! Det förstår ni nog! =)
  7. Dom kostar 200 galleoner! Om ni vill veta hur ofta dom kommer så kan jag säga att dom kan komma lite när som helst fast dom fyller inte på så många då, ungefär bara 5 till 10! Så man får hålla ett öga eller två ögon på fågeln! =)
  8. Först vill jag säga att det heter Hogwarts.nu! Nu ska jag säga hur man får pengar! Det finns faktiskt olika sätt, Jag ska berätta vilka sätt som finns (vad jag vet) 1. Du kan hitta mynt i Quidditch planen (där spelen finns), Bibloteket och hos Laban! Du måste klicka på mynten innan dom andra för om nån annan gör det så får dom pengarna! Man kan få dessa valutor: 3 knutingar, 2 siklar, 9 siklar, 1 galleon och 2 galleoner! 2. Det andra sättet är att spela "Vem vill bli galleonär", Som du kan spela 2 gånger per dag och det högsta du kan vinna på en gång är 50 galleoner! Behöver du mer hjälp så PM:a mig! =)
  9. Den är inge bra säger mina kompisar! Jag ser skräckisar men jag går inte på deras trick! =(
  10. GREEN DAY ÄGER! American Idiot och Boulevard är nog bäst! =)
  11. Ja, Det är väldigt roligt för att vara ett gammalt spel! Men är det nån som har det? =/
  12. Är det någon som har Star Wars: Mysteries of the Sith? Jag behöver hjälp på det spelet! Skicka PM till mig om ni har det för jag behöver hjälp på det spelet! =(
  13. Här var det tomt så jag anmäler! Ni kanske tror att jag bara skriver så här för inläggen men jag måste skriva nåt för att kunna anmäla!
×
  • Skapa ny...