Hoppa till innehåll

blazzars

Medlem
  • Antal innehåll

    22
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

blazzars's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. jag har wow det är så bra så jag sitter dag ut och dag in framför dattan och spellar det kostar 200 ungeför om du köper ett sån dära kort vart anan månad :bah: :cool: :meddum:
  2. för det fursa måste du lada ner den filen som gör att du kan spela gamla xbox spel sen så är det inte säkert att alla spel fungerar (källa game farsta)
  3. blazzars

    Xbox 360

    ja det är värt pengarna men om du ska bera rut på ditt xbox 360 så ska du inte köpa det det är så att om den omskaks så kan ögat som läser skivan hoppa upp till skiva och då komer det ha sönder spelet ok haka så att det inte går att spela. min brosa fick ett i födelse dags prsent oc sama da så gick det sönder så som jag beretade.men det är apsolut betre en ps3 det är värkligen värt pengarna :cool:
  4. blazzars

    Itunes

    kålla instelnigar :D :cool:
  5. kan någon ge ett par bra tips :D
  6. jag älskar xbox 360 och vanliga xbox dom är gryma consoler dom har betre spel bettre grafick alt är betre jag har even hört att ps3 ska vara så dålig att det hakar
  7. men det är bara att testa trycka på alla kanppar då komer du nog trycka på ret knap sen trycker du dig vdare till det du vill upgra der. om da har tagit ett fråge tecken så kanske du har vunit en av förarnas bilar det har jag fast jag spelar på 360 jag har 7 bilar
  8. :D spelar du på xbox 360 i så fall tryck y när du är i en verksta
  9. fasst det har kommit till playstion 2 också :D
  10. blazzars

    Kameo

    jag har det det är roligt jag hade köp det om jag var det :cool:
  11. vad hetter du då niklas på dekrim <_<
  12. jo jag spelade ett tag men sen jick mina knark afärer i botten tjänade ungefär 89000000000000000
×
  • Skapa ny...