Hoppa till innehåll

Racoon14

Medlem
  • Antal innehåll

    972
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Racoon14's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Det beror väll på Vad du vill göra, köpa spel i butik eller på nätet (det är den enda stora skillnaden). Btw så tror jag knappast att du är 15 så dåligt som du skriver...
  2. Haha, oj, är lite trött och läste fel :P Trodde det stog ddr2 ram minne och att det var ddr3 minnesplats på moderkortet :PP Sorry för fel svar, personen ovan har rätt.
  3. Nej det kan man inte.
  4. Ahahaha obvius troll. Nej, du behöver inte ha Bf2 för att kunna köra bf2142.
  5. Nice, nu funkar den! Men den förra versionen funkade inte, men eftrer lite spamm på denna så funkar det, great!
  6. Så jävla nice! Fan vad fult namn jag har btw x)
  7. Samma skit för mig :( ja, skit jobbigt Ska vi kasta bacon på han?http://grillaronline.com/wp-content/uploads/2010/07/bacon.jpg HAAHHAA X) Självklart! Eller varför inte gristrynen?
  8. Samma skit för mig :( ja, skit jobbigt
  9. Racoon14

    Dator I Delar

    Varför inte? xD Men herregud försök att förstå? Chassit är för litet??
  10. Jag får den inte att funka, när jag trycker på ladda ner så kommer det upp ett jävla medelande som säger "Vill du lämna denna sida?" Spelar ingen roll vad jag trycker för den kommer upp direkt igen... Vad ska jag göra?
  11. Snälla, inte en enda av dina meningar som du har skrivit på fuska har varit korrekta. Om du vill ha hjälp av andra så är att skriva som en normal människa det minsta du kan göra...
  12. Det är antagligen så att den förre ägaren använde HDMI istället för scart. PS3:t är då inställt på det för att ändra det så har jag för mig att man bara ska hålla inne på/av knappen i 5 sekunder, så ska den hitta scartkabeln och du får upp bilden. Så: Testa att hålla inne/Hålla ovanpå (beroende på om det är ps3 slim eller fat) knappen i ca.5 sekunder.
×
  • Skapa ny...