Hoppa till innehåll

zitroz

Medlem
  • Antal innehåll

    2034
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Sollentuna

zitroz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Community anseende

  1. Blir förmodligen X för mig, men man får väl se om man får veta några version exclusives innan så kanske det blir Y om det är interessantare saker där!
  2. Man kan inte byta mellan HG/SS/D/P/Pt och Black/White. Men har du två DS så kan du skicka från de tidigare generationerna till Black/White. Inget kan gå tillbaka dock. Du måste ha klarat ligan i Black/White för att ha tillgång till det. Du drar till Black City(om du har White) eller White Forest(om du har black). Där ifrån drar du till Routen(Route 15) vänster om staden/skogen. Där ska du hitta ett hus efter en liten stund som är ett labb. Går man in och rakt fram kommer man till en kille, snacka med honom så börjar han berätta om deras uppfinning etc. Man behöver bara spamma A om man inte orkar läsa. Sen kommer du behöva slå på det andra DS:et. När du är i menyn där du väljer DS spelet, GBA spelet, pictochat etc. Så väljer du DS Download Play, så kommer det komma en ruta där det står typ "Pokémon White blabla 1/2 players, du klickar på den. Då kommer den ladda ett tag, sen får du välja de pokemon du vill föra över. Sen kommer du få spela ett litet minigame. När det är klart får du över dem till ditt Black/White och killen i labbet frågar om du vill ha dem i ditt party eller direkt i pc:n(tror jag). Sen är du klar. Tada!
  3. Det är väl ganska uppenbart ändå att personen inte kommer stanna länge. Men inte betyder det att man ska vara en dryg fitta och behandla personen som skit bara för att man tror att det är ett troll. Trådar som denna kan folk som har liknande problem hitta via google senare och hur fan ser det då ut om alla är dryga fittor som bara slänger skit på personen som startar tråden? Jag förstår att folk som du har svårt att hjälpa till med sånna här saker Dave men det betyder inte att du får slänga in onödiga orelevanta inlägg. Back to Topic: Om det är så att det inte går att prata med honom via sms/telefon. Då tycker jag att du ska försöka att konfrontera honom i skolan eller vid något annat tillfälle du kan träffa honom face to face, be om ursäkt för vad du gjort mot/sagt till honom och säg vad du känner. Var helt ärlig. Sen kan du bara hoppas på att han förlåter dig. Finns inte mycket mer du kan göra.
  4. Han menar nog att han skrev tråden på fel ställe. Anmäl första inlägget och säg att du skrev den på fel ställe så tar en mod bort den.
  5. Ligger det en svag vit glow på texten på meny-knapparna? Dem känns lite oskarpa/suddiga och är smått jobbiga att läsa. Helst borde det vara en mörkare färg på texten än bakgrunden, till exempel en lite mörkare grå. Skuggan som poppar ut kan även få vara lite svagare och något närmre texten. Bara några små saker jag noterade design mässigt.
  6. Du ser glad ut på din avatar :)

  7. Känns ju något bättre att ha åstadkommit något utan att fuska sig till det? Och varför lär han garanterat inte få en utan?
  8. 1 på 8192, alltså 0.0122% chans varje gång. Men till frågan: Ja det går att soft reseta spelet och tillslut få en shiny. Tar dock lång tid och tålamod eller extrem röta!
  9. Alla pokemon är lika riktiga vare sig folk gillar det eller inte, är så trött på folk som slutat spela och säger att dem nya inte är "riktiga" pokemon.. just fuckin' deal with it.
  10. cool du är då! Tycker personligen inte om 3e så himla mycket själv, några pokemon jag gillar och så men spelen var lite jobbiga, för mycket vatten. Men fjärde var nog den sämsta. 5e är ganska bra imo.
  11. ID kort som i legitimation, ditt Pass funkar också.
  12. zitroz

    Roliga Filmer

    Gjorde liten parodi på Epic Meal Time/Regular Ordinary Swedish Meal Time. Kanske inte så jätte rolig i sig men sätter man på automatiska textandet så blir den rätt kul.
  13. riktigt snygg, tror dock den skulle vara snyggare om du kapade en bit på toppen och botten (:
×
  • Skapa ny...