Hoppa till innehåll

Darkdevil

Medlem
  • Antal innehåll

    1561
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Köping

Darkdevil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Väntar på att Far Cry 3 ska ladda färdigt, sedan blir det lir!
  2. Köpte för 5,7$, synd bara att jag redan hade Company of Heroes spelen.
  3. Jag skrattade mer än jag borde ha gjort av den här tråden.
  4. Darkdevil

    Litet Lan

    Svenska Kyrkan brukar anordna lan på loven, du skulle kunna kolla ifall de anordnar något där du bor.
  5. Jag (till vänster) och flickvännen.
  6. Ganska rejäl bump, men det kändes onödigt att göra en ny tråd. En film jag och några till gjorde som projekt i Svenska B.
  7. Emil Järvenpää Alltid lika kul när folk ska försöka stava efternamnet. Som t.ex när jag köpte tangentbord på Net on Net så skulle de skriva ett garantikvitto åt mig, hon i kassan frågade vad jag hette och jag svarade "Emil Järvenpää". Hon skrev ned någonting på lappen, och gav den till mig. Jag tänkte inte så mycket mer på det. Några timmar senare så får jag för mig att kolla på lappen och läser då att hon har skrivit att jag heter "Emil Hjelm".
  8. Jag måste säga att jag irriterar mig lite smått på mina "vänner". När vi lirar minecraft tillsammans så har dem tålamod att bygga i ungefär en timme, sedan spränger dem allt och allas byggen med tnt så att det enda som blir kvar är en stor satans krater. Känns ju lagom småtråkigt att bygga i någon timme för att sedan få allting sprängt, och när man blir irriterad på dem så säger dem konstant "omg sluta dampa" och "u mad?".
  9. Jag följer för tillfället serien. Rysligt bra må jag säga! ska alldeles strax dra igång avsnitt 6 av säsong 2.
  10. Roar mig genom att sätta hinkar över huvudet på folk jag möter i Skyrim, för att sedan FUS ROH DAH iväg dem.
  11. Darkdevil

    Chena Grappar

    Det finns ju något textbaserat spel som heter något i stuk med "Real Life" eller något sånt, där man följer en karaktär från födsel tills att den dör (Man får göra val med om vad man ska jobba med och studera med och sådant). Dock av vad jag har läst om det så blir man oftast våldtagen tills man blir deprimerad och tar livet av sig. Eller så dör man av whopping cough (vad det nu är på svenska är ett mysterium för mig). Men jag är inte helt 100% säker på namnet dock.
  12. http://sv.wikipedia.org/wiki/Pok%C3%A9mon_...m_%C3%A4r_stark "Pokémon 2 - Ensam Är Stark (Pokémon 2: The Power Of One) är en japansk/amerikansk animerad långfilm från 2000, och är uppföljaren till Pokémon Filmen. Filmen brukar också kallas för Pokémon 2000, eftersom den hade premiär strax efter att det nya nya millenniet hade inletts." Jag fick mig en tår i ögat när man var en liten pojkvasker och såg den första Pokémonfilmen.
  13. Hade fungerat om det inte vore för att det alltid är de lediga borden som är nedgrisade. Det finns ingen ursäkt för att sitta och kladda värre än en femåring, möjligtvis om man är mentalt handikappad (Eller faktiskt är fem år gammal)
×
  • Skapa ny...