Hoppa till innehåll

ajar

Medlem
  • Antal innehåll

    5017
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    City 17

ajar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Läste din presentation... sorgligt. Men den var fin.

  2. Du Levande Alladin och Rövarnas Konung Gilbert Grape The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford The Beautiful Beast (Karim Hussains, inte Disney) Undergången Amélie från Montmartre Pansarkryssaren Potemkin Det Vita Bandet Vi Ses Igen, Barn
  3. För tillfället är det I See a Darkness av Bonnie "Prince" Billy...
  4. Vänta nu...nickade du Rapto innan? :D OnT: Så var jag lite på fuskarna.nu och registrerade mig sedan på fuska.se. Antagligen så skulle jag leta fusk eller något. Bästa minnena är Oztown, Big Orange och när chatten var cool. Sommaren 2005 tror jag det var, när allt bara var asbra här! Ripto :) Blev inte du bannad? :o
  5. Ett par favoriter Sångare: Anthony Hegarty, Tim Kasher, Fred Åkerström, Thom Yorke, Derek Shulman Gitarrist: Adam Jones, John Frusciante, Johnny Essing & Conny Nimmersjö, J.Mascis Trummis: Keith Carlock, Bill Stewart, Trummisen i Wintersleep (kan inte hans namn)
  6. Slutet på Gröna Milen är så deprimerande vackert som det nästintill kan bli, en helt fantastisk rulle! The Assassination of Jesse James by Coward Robert Ford är en annan film som förändrat en del av mitt synsätt, och jag brukar i regel fälla ett par tårar efter att ha sett den. Det slutar liksom inte väl för någon och man tycker så synd om Robert Ford som endast sökte berömmelse genom sitt dåd, men som sedan lever ett liv där han blir totalt motarbetad för att till slu försvinna. Nämnas kan också Requiem for a Dream, som antagligen har ett av de jobbigaste sluten jag någonsin sett i en film. Jag vet inte riktigt hur sorgligt det är, känner att jag borde se det igen för att avgöra, men fy satan vad hemskt det är, på ett ytterst välgjort sätt.
  7. Intressant inlägg :], jag känner igen alla förutom doktor fiskmås, kola_king och nogger mint. Om de är aktiva ännu vilka är deras användarnamn? Doktor Fiskmås går numera under namnet Kexx3. Vad gäller de andra två tror jag att de fortfarande har samma användarnamn. kola_king har alltid varit en sån där medlem som funnits här hela tiden, men som aldrig skrivit speciellt många inlägg eller haft en hög rank. När han väl skrivit har det ofta varit vettiga saker, och för det har han all min respekt. Nogger Mint har inte varit här på flera år vad jag vet.
  8. Jag börjar den tvåan i gymnasiet 23/8. Det ska bli ett intressant läsår på många vis.
  9. Måste varit år 2006, då jag och Dolphin var väldigt aktiva på forumet. Utanför internet gick vi i samma klass och hade ofta livliga diskussioner om forumet och dess medlemmar under skoltid. Vi var antagligen sidans mest pålästa och insatta nördar någonsin, både IRL och på själva forumet. När jag tänker tillbaka på hur det präglade våra liv på den tiden är det rätt så bisarrt, hur vi planerade våra lediga eftermiddagar efter det. Bra tider, har varken sett eller knappast hört ett ord om killen sedan vi gick ut högstadiet, då vi tyvärr inte längre var vänner. Annars minns jag... ~ Hur coolt man tyckte det var när NesseN, Doktor Fiskmås, Guggo, KazeN, MascarPone, Fusion, Mellanmjölk, Zimens, Salzalada, The_dark_yoda, Zwailon, kola_king, Rallypacker, 0013, Corpsegrinder, Scones, Kanji, Nogger Mint och de andra gamla fuskarna fortfarande hängde på sidan. (En del kanske av dessa fortfarande gör det, och de flesta finns såklart kvar, men jag skriver deras gamla namn för att höja nostalgin ytterligare) ~ Hur förundrad man var över att nebbig och Dannie fortfarande satt kvar som moderatorer trots månaders inaktivitet ~ Hur man såg upp till alla med rank 7 och högre, för att sedan inse hur tråkigt allt blev när man själv nådde dessa ranker. ~ Hur man kämpade för att hamna på "Dagens Topp 10 Författare", men samtidigt bli tagen seriös med sina 30 inlägg om dagen (många av dem meningslösa) ~ Hur snygga och välgjorda avatarer alla använde, och hur många duktiga photoshoppare det fanns på sidan (Zimens för att nämna en) ~ När alla fick dille på att byta visningsnamn, och hur rörigt allt blev när man inte visste vem som var vem. ~ När grupperna faktist betydde något, och var roliga att hänga i ~ När affären fortfarande var något att hänga i granen ~ Hur jag idag inte känner till någon förutom ett fåtal medlemmar; Dezen, Mezox, Shadowbeing, Boffaroffe, Xade, Dolphin, Rullis, Draghon, nico, Nafrali Intressant tråd, hoppas på att fler relativt gamla eller ännu äldre medlemmar träder fram och delar med sig av sina minnen från de gyllene åren. Har själv inte hängt här jättelänge, men fler än många av de aktiva jag ser här idag. Kände att det kunde vara roligt att dela med mig även om det kanske bara säger ett fåtal här någonting. PS. Det finns säkert många av mina gamla vänner, och andra gamla forumiter som har nya namn eller som jag av någon anledning glömt bort. Tack och hej!
  10. Peter Jackson, för hans tidiga verk.
  11. Kan passa på att lägga till... Ben Folds Five - Whatever and Ever Amen McCoy Tyner - The Real McCoy
×
  • Skapa ny...