Hoppa till innehåll

slapparen

Medlem
  • Antal innehåll

    363
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Lådan!

slapparen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. 10.Toalettspelande? Ja, min DS & Iphone. 9.Imitera spelkaraktär? Jag har cosplayat som Link men jag brukar imitera: Mario, Pikachu(ibland), Search Man m.m 8.Guitar Hero-headbangande? Jag gjorde det till Through the Fire and the Flames en gång. 7.Köande längre än 6min till en demo-monter i en spelbutik? Räknas Gamex? Isåfall: ja. 6.Användandet av ordet "episkt" i annat sammanhang än att beskriva storslagen litteratur m.m? Ja, det har blivit mer på äldre dagar. 5.Sortering av spelsamling? Tja, Wii, PS3 & GC-spelen kan man nog säga, men de portabla är en annan historia. 4.Skryta om spelrekord? Njae, inte vad jag kan komma ihåg... 3.Peta mig i örat med DS-stylusen? Ja, jag gjorde det nyss. 2.Titta under kjolen på Soul Calibur-tjejerna? Nja, inte i spelet i alla fall ;| 1.Konsolsmekande? :wub:
  2. Jag hade först tänkt anta mig ett annat namn men det var upptaget, så plötsligt dök Snorlax upp i skallen och vips så blev det "slapparen".
  3. Wait, he is a she?! No wonder a Shane Dawson video came up...
  4. Vid ingången till battle frontier i ett hus med tre gubbar som kan lära dina pokemon moves för lite bp
  5. *Läser Riolus kommentar* *tar fram mitt DS* *hämtar en kniv och väger för- och nackdelar* Som svar på Draghons fråga, ja Tabunne är väldigt ovanlig(1% chans på varje route i spelet tror jag).
  6. BAHAHA you fell down!
  7. Alltså är det bara jag som är skärrad över 5:e generationen? Jag menar... Jag önskar bara att Game Freak kommer och säger att de flesta av dessa nya pokemon bara var ett hemskt och dåligt skämt samt släpper de RIKTIGA 5:e gen pokemonarna som alla kommer tycka är enkla men ändå nyskapande... *gråter över sin patetiska dröm*... :(
  8. Alltså... Jag tycker att medparten av dessa pokemon suger(kolla på gear dens utvecklingar är fyfan ett hån mot gear själv) och när jag som ganska hardcore pokemon-fan då är det JÄVLIGT illa...
  9. Å nej... Pokabus utveckling ÄR Fire/Fighting shit... Aja jag kommer då ta Mijumaru i Black jag tycker faktiskt att dess 2:a utveckling är ganska nice och med ett namn som Futachimaru vet man att den är cool. Mitt team blir nog... Futachimaru, Komori/Mamepato, Yanappu, Hihidaruma, Denchura(är säker på att den är en utveckling av Ariados) och kanske Baffuron(Afro Break för tusan! Och förmodligen Tauros utveckling).
  10. Jo, jag gillar idéen på sätt och vis men blir lite ledsen eftersom att dem förmodligen inte kommer få några utvecklingar och istället fungera som Plusle och Minun. Alltså att dem är bra tillsammans i 3v3 men är ganska svaga ensamma :c Jo tänkte inte på det... Men det behöver inte vara sant och Yanappu tycker jag iallafall inte riktigt behöver en utveckling. Men nu till vad jag egentligen säga: Det kommer ingå 156 nya pokemon(inklusive legendariska) i 5:e generationen!!!
  11. Jag kommer att köpa det här av tre anledningar Nr 1: För att stilla min black/white hunger. Nr 2: För att jag spelat shadows of almia(köpt i Tyskland) och tyckte det var nice. Nr 3: Ukulele Pichu!!!!!!!!!
  12. Om bilderna på starter evos: ....................... My eyes! My beautiful, beautiful eyes! Det har kommit ny information om att Yanappu ingår i en element-trio av ap-pokemon, allstå det finns en vatten-apa och en eld-apa också.
  13. Den här kanske inte direkt är en "Rolig film" men den är jäkligt awsome för alla pokemon fans där ute.
  14. Den här videon tja vad kan man säga? It's just fabuoluuuuuuuuuuse!
×
  • Skapa ny...