Hoppa till innehåll

kimp@n

Medlem
  • Antal innehåll

    379
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

kimp@n's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Tjena! Någon här som spelar Summoners War? Har lite frågor: Hur vet man vad man skall köra för runer och vilka gubbar som är värda att satsa på? Hur levlar man snabbast upp gubbarna? Får bara skit från scrolls och friendpoints, Hur/vart får man bättre gubbar? Tack
  2. Vad gör glasögonen för skillnad? Värt att skaffa?
  3. Ligger på rätt hastighet. Skall prova att starta om routern.
  4. Har nyss upptäckt att en del sidor jag öppnar inte visas som dom skall. Tar först väldigt lång tid att ladda och sen visas de flesta eller alla bilder som "trasiga" och sidan blir oftast helt vit, oorganiserad och oläsbar. . Speciellt gäller det steam och deras sidor där det ofta inte laddas alls. Market och att byta funkar inte alls. Använder mig av Google Chrome som har funkat hur bra som helst tills nu. Vad kan det vara och hur löser detta?
  5. Hur får jag mobilen att inte visa Internetsidor i mobilt format? Har en HTC Desire. P.S Hur byter man startbild? Alltså den vida bilden där det står htc när man startar telefonen.
  6. Okej skall prova det. "Snacka inte för mycket om fildelning." Vad menar du då?
  7. Får ingen bild på nerladdade filmer i VLC utan de bara ljud, vad kan jag göra åt saken?
  8. Spelet stänger av sig när jag spelat en stund. Är ominstallation enda lösnigen eller kan man göra något annat?
  9. kimp@n

    Proteinpulver

    Har whey80 jorgubb men gillar inte alls smaken. kan man blanda menågot annat än vatten eller mjölk för att förbättra smak?
  10. använder mig av VLC och där blir det bara en massa färger.
  11. Och vad kan man göra åt det då? slänga eller?
  12. En del nerladdade filmer blir bara en massa färger när man spelar dom, kan man göra något åt det eller är det bara att slänga och leta upp en ny?
  13. Löser inte den fjärde och sista rutan på den franska sidan. det står ju 3 + 3?och då svarar jag 6 i rutan men den blir röd.. vad skall man göra?
×
  • Skapa ny...