Hoppa till innehåll

Bobo

Medlem
  • Antal innehåll

    46
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Sweden

Bobo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Men du behöver inte köpa det...ladda ner det o funkar det inte försök med en annan Key Gen lr nått..jag har laddat ner det o det funkar perfekt..bättre de en o lägga ut en massa pappaerslappar på det när man kan ha det till annat..
  2. Bobo

    yo.fuska.se

    Hur gör man så man tjänar pengar där o hur lägger man in på Fuska.se så att man får poäng lr nått mot betalning.? Vill tjäna pengar men det finns ju ingen som vet om det att jag har dom! HUr ska t.ex. du ladda ner mina saker? plz..need help
  3. Bobo

    Pc Spel

    Spara era pengar o köp GTA San Andreas istället säger jag... :rolleyes:
  4. Bobo

    Avatars

    :huh: När ni gör era Avatars, gör ni dom i Photoshop då? lr hur gör ni dom?
  5. Men ni kan gärna sitta o flumma med ert Norton om ni vill men den tar inte bort alla Troajnska Hästar... Inse, Norton e bra men den kan inte rädda dig från allt.. Men om den inte kan ta bort den så ladda ner Trojan Remover.. o fixa en bättre brandvägg!!
  6. Bobo

    GTA 4

    Men nog om tjatet, men en fråga, vem e så dum o döper alla spel till 1,2,3,4,5 o.s.v..?? Ingen.. Gta 3 var det sista mend siffror o nu satsar dom på namn isälet vilket e mycket bättre o sen kom ju Gta Vice City ut men det utspelar sig tidigt förstås men den kom ju ut senare..o nu den 22:a oktober kommer GTA San Andreas ut till ps2 i europa (19:a i USA) men det kommer troligtvis till pc o xbox några månader senare..
  7. Bobo

    Vice City

    :angry: NE nu blir man trött!! Kolla nått innan ni säger det t.ex den personen som sa att det bara kommer ut till ps2! Hur fick du reda på det o jkag vill gärna se det o vem e så dum som bara släpper ut ett asmäktigt spel till bara ps2? men kolla här så slipper ni tjata: http://www.gtasajten.com/nextgta.php
  8. Bobo

    MSN

    Det jag bara undrar är om ni kan kan en grym sida som man kan ladda ner coola msn saker på! T.ex smilies lr program. Har vart inne på mess.be men har typ allt där ifrån nu! :lol:
  9. Bobo

    Hack

    Men vad för program ska jag ha då?
  10. Bobo

    Hack

    Min dator e precis rensad på allt! (då menar jag allt) men nu när jag skulle spela ett spel som har funkat hur bra som helst förut funkar inte längre! vad e felet?? måste jag ha ett program lr nåt?
  11. Bobo

    HTML

    Tja! Jag vet att det här är en fusk sida men det e den bästa sidan som man kan fråga på! E det någon som vet hur man sparar ett txt när man gör en hemsida?? Jag vill kuna spara så att det kommer upp en Internet sida i mappen där jag sparar! Hur gör jag??!! I Vilket format ska jag spara den i?
  12. Bobo

    MSN Messenger

    Tjena! E de någon som vet vart man kan få tag på snygga o coola smilies till msn messenger? Kan man ta dom från Fuska.se o lägga in på MSN??
  13. Bobo

    Linux

    ok, tack så mycket!
  14. Bobo

    Linux

    E de någon som vet vad Linux e för något?? Dom pratar om de i alla pc tidningar men de vore mycket roligare om man visste vad man läste om! :lol:
×
  • Skapa ny...