Hoppa till innehåll

Anorectic

Medlem
  • Antal innehåll

    536
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Anorectic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Anorectic

    Trasig Tändare...

    Fuska.se är inte forumet du vill vända dig till. Vänd dig till ett tändarspecifikt forum, eller helt enkelt ett annat forum.
  2. Man måste ha en vettig sömnrytm för att ens börja med det. -.-
  3. Anorectic

    Har Akne :(

    Förklara. google, eller i detta fall FASS
  4. Anorectic

    Längd Och Vikt

    ~178 cm ~48 kg
  5. Tala med en doktor och fixa sömnpiller.
  6. Eller det motsatta, för den delen. Plus att föräldrarna kommer att undra.
  7. DK64 i somras. Tog nio år för att klara skiten.
  8. Iofs. Men du får tänka på att jag skrev i stort sett av en hemkunskapsbok, som innehåller rena mesrecept, och sedan skrev till en massa kryddning. Men god är soppan iaf. Och nu till ett annat recept: Potatismos! Skala 2 medelstora potatisar per person, skär i bitar och lägg i potatisen i kokande vatten. Koka 15-20 min. När potatisen är färdig slår du av vattnet. För över potatisen till en fast skål och mosa potatisen med en potatisstöt. Tillsätt 1 msk margarin och 1 dl mjölk. Häll i mer mjölk om moset är för fast. OPTIONAL: Hacka ett rejält knippe persilja och lägg i det i potatismoset.
  9. Jag gör ett försök till ett vettigt recept då. Anorectics gulaschsoppa 2 pers 150 g benfritt nöt eller fläskkött (fläsk kokas snabbare) 1 gul lök 5 dl vatten ordentligt med paprikapulver chilipeppar (används sparsamt ifall man inte vill bränna ansiktet av sig) timjan (ifall du använder fläsk) tomatpuré 1 buljongtärning 2 potatisar en vitlöksklyfta OPTIONAL: 1 morot, skalad och skuren i slantar (vet inte om det kommer att funka, efter som jag inte har prövat det själv ihop med receptet och dess koktider) 1. Skala och hacka löken 2. Skär köttet i små bitar. 3. Bryn köttet i en stekpanna tillsammans med 1 msk matfett. När köttet är klart , lägger du över det i en kastrull och steker löken. När löken är klar, lägger du även löken i kastrullen. 4. tillsätt paprikapulver, tomatpuré, vatten och buljongtärning. Koka under lock i 20 min om du har fläskkött, 40 min om du har nötkött. 5. Under tiden som soppan kokar, kan du skala och skära potatisen i ungefärliga tärningar. 6. Efter att soppan har kokat i den angivna tiden, lägger du i potatisen och kokar under lock tills potatisen är klar, dvs ca 15 min. (skala, skär och lägg i moroten ifall du vill ha morot i soppan också) Krydda ytterligare och med andra kryddor efter smak. 7. smaka av med salt och peppar, pressa i vitlöksklyftan/hacka vitlöksklyftan och lägg i soppan, rör om och servera. Lämpligast en kall och bister vinterdag.
  10. Köp andra skor, de där skorna lär väl ta emot stötar lika bra som en sandal utskuren ur ett bildäck.
×
  • Skapa ny...