Hoppa till innehåll

WiFiGamer

Medlem
  • Antal innehåll

    398
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Hemma

WiFiGamer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Som sakt ifall ni inte tror att det är lagligt kolla: https://support.steampowered.com/kb_article...=6748-ETSG-5417 Förstår inte varför ni anmäler.
  2. Tror att jag är i rätt tråd: Har lagt ut mitt Borderlands goty (värt ca 250kr) includerar alla dlcs. Använder mig av steam trade så detta är lagligt. Söker efter: Garrys mod + Cs source pack eller from dust eller bud Adda greiseknoue på steam ifall nån är intresserad
  3. WiFiGamer

    Gamescore

    där vid 124040 tror jag. Har varit lite upptagen men det går upp
  4. WiFiGamer

    Omg Kolla

    Asså kan nån förklara ?***
  5. Tja har försökt att leta efter wallhack vapen (typ av det) så man kan anända det som admin vapen mot andra i sin server. vet nån länk?
  6. Bli Bannad Om Man Använder Skins JO det KAn Du Om den Personen Som Är Inne På Servern(Som Har Gjort Servern) Kan Ju Möjligtvis Vara J?vl?g Mot Dig OCh Banna Dig Ocks åFrån Steam Om Du Har otur. Vet En Kod Så man Inte KAn Bli Bannad Så Den Som Försöker Banna Dig Blir Bannad skjälv: Crea<Ban?93?100=R<ba>t>100 Kan endast Göra Om Du Hel_registrerad på STEAM Du Blir Så Här: ruli<reg>stea<100=n)fuio<reg AHAHHAAHA Nej man kan inte bli bannad av vac om en admin bannar en och ''fixar'' det xD Om man fuskar så är det vac som fixar det att bli kickad i steam inte serveradmin
  7. Radera filen som du har lagt in bara :o
  8. Ladda ner xfire... Där kan man söka efter servrar mm. Man hittar mer där.
  9. `Nej men man kan bli kickad i vissa servrar om man använder av vissa skins. Det finns olika vapen som har nån aim hjälp. Om man har det kan man bli kickad. Då man har blivit kickad så kommer det upp en skylt varför. Då kan det stå : You have been kicked. Reason: Forbidden skin. Det kan stå olika förklaringar.
  10. Tja jag och en kompis ha letat överallt efter cs 1.6 map editor. Men vi har aldrig hittat nån :P Var finns det ett sånt program?
  11. Jag TROR rock band gitarren funkar till GH. Men jag VET att Guitar hero sakerna funkar inte till rock band.
×
  • Skapa ny...