Hoppa till innehåll

Zwhatsh

Medlem
  • Antal innehåll

    39
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Örebro...

Zwhatsh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag roflade bara ja hörde mina kompisar säga det i skolan! Hahaah!! :P
  2. Metroid Prime 3: Corruption!!
  3. Typ, 7/10... det är för enkelt. klarade 100 % på nån dag. (inte för att skryta!! :P )
  4. Egentligen har redan dom flesta skrivit "Ja" precis som jag tänkte skriva... Men ja skriver det endå bara för att det är så kul! JA!!! :lol:
  5. Vilken är eran favorit Nintendo karaktär? Samus eller Mario? Min är klart Samus!
  6. 8/10! Spelet är okej men dom andra super mario spelen har varit 100 gånger bättre. Har 98 stjärnor...
  7. King Dedede!! Vet inte riktigt anledningen men han verkar stark!! :D
  8. Menar du på världskartan?? Där man typ bara går runt hela tiden?? Isåfall ska du iallafall hitta en hemlig gång på någon utav banorna som leder till den rätta banan! Kommer tyvärr inte ihåg vilken bana det var.
  9. Det enda man ska gör är att snurra på bollen som sitter på hans svans! Sen är det bara att göra så tre gånger till! Så enkelt är det!
  10. ÖH!!! Asså, jag har hittat alla såna dära trofeér saker, men inte på Medal of Homer. Kan nån säga vart det finns lite Duff Kapsyler och Krusty kuponger?! :(
  11. Ja har det utan Wide Screen. Jag bryr mig inte så mycket om grafiken, har många spel med samma grafik. Jag tycker du ska köpa spelet or die! Jag tycker iallafall att grafiken är helt OK!
  12. Zwhatsh

    Warcraft 3

    Asså, hur gör man Quests i World Editor????????? Och när man gör en bana me bara creeps i så går de typ inte att levla högre än lvl5! Hur blir man högre level??!!! det va allt ja ville.... :o
  13. Öh... asså, vet nån hur man gör teleportrar som aktiveras när man kommer när dom? Asåå, ja körde en nerladdad custom bana och på den fanns det en teleport som man kunde aktivera, och sen hittade ja en till på ett annat ställe av den banan och då kunde man teleportera sig mellan dom. Och man ska kunna hitta flera... undrade bara hur man gör en sån?! ;)
×
  • Skapa ny...