Hoppa till innehåll

timi3

Medlem
  • Antal innehåll

    159
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

  • Dagar vunna

    1

timi3 vann senast dagen på 3 Juli 2014

timi3 hade det mest gillade innehållet!

1 Följare

Profilinformation

  • Kön
    Man

timi3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Community anseende

  1. Ni alla minns dessa underbara barnprogram som gick på SVT, TV4, TV3, Nickelodeon, Disney och även Cartoon Network? KaBLAM!!! Rugrats Rocket Power Föräldrafritt Doktor Mugg Föräldrafritt Jag kan göra en lista med över hundra barnprogram, jag har faktiskt en hemsida där besökarna kan kolla på gamla barnprogram, om ni är intresserade så vill jag gärna dela med mig av detta. http://nostalgikanalen.se Hoppas verkligen inte att denna tråd tas bort pga. reklam, eftersom jag vill göra folk glada med min hemsida! :)
  2. Kanske är lite sent svarat men. Är ni vänner på facebook? Har du hennes msn? Om inte så skaffa någon av dessa, börja chatta lite smått med henne. Om du har tur så är hon intresserad och börjar chatta med dig lite då o då, fortsätter detta så kan du ju be om skype? Ringa varandra och kanske få nummer? edit: troll tråd.
  3. Kanske lite sent, men kan det vara så att hon kanske inte vill? Har ni pratat med varandra om hon är redo osv? Man kan även få mens även om man tar p-piller. Men det stämmer mycket bra.
  4. Jag har startat en sida där jag förklarar hur man som bloggare och webmaster tjänar pengar, enklast på sin hemsida. Läs gärna det jag har skrivit, ge feedback osv :) Länk
  5. timi3

    Ceeglo Webhosting

    Sidan kommer inte fungera, vi erbjuder snart att köpa extra trafik osv
  6. timi3

    Ceeglo Webhosting

    banish: Det är lite uppenbart ^^? Collez: Min ålder stämmer, ja
  7. timi3

    Ceeglo Webhosting

    Som jag skrev så har vi satt en gräns på alla paket, när gränsen är uppnådd av ex utrymme så kan man inte lägga in mer.
  8. timi3

    Ceeglo Webhosting

    Vi har satt gränser på alla paket, Kevve tror att när kunderna har uttnyttjat all trafik så "tar vi bort dem", därför sa jag att vi har obegränsat.
  9. timi3

    Ceeglo Webhosting

    Antar att det är hans eget webbhotell som han hostar på, eftersom de inte erbjuder att sälja domäner. Varför all dessa random nummer på allting? Vad är det som ger en gräns på 7 st ftp konton på Lite hosting? Varför just 13gb utrymme på maxi hosting? Känns väldigt oseriöst, vilket kan vara att vänta såklart. Det finns ingen information alls, vad är det som säger oss att man faktiskt får vad man betalar för? För mig känns det som om ni sätter upp lite random tal på utrymme och låter oss betala, men när vi sedan kommer upp i en viss mängd så stryper ni kontot eftersom ni inte kan tillhandahålla så mycket utrymme som ni har utlovat. Jag kan hänvisa till http://www.iis.se/domaner/bli-registrar men det kräver att ceeglo är ett registrerat företag. Varför skulle någon köpa plats hos er när man kan få webhosting som är mycket bättre, med support osv, välja er istället? Hur mycket support skulle ni kunna ge till exempel? Du är 14 år, kan du precis allt som en kund kan tänkas fråga? Kan du windows server, apache och ubuntu? Just nu ser inte ens sidan tillförlitlig ut, och jag kan säga direkt att jag inte skulle vilja betala något för era tjänster. Så du tycker att vi ska köra med jämna nummer överallt och att vi ska skriva varför vi erbjuder x antal utrymme osv? Vi försöker så gått vi kan, vi har ett par kunder redan. Det är ditt val att köpa. Själv tycker jag personligen att ni ska välja oss för våra extremt låga priser och bra support. Användningen är enkel och du får hjälp med cPanel osv, om du inte förstår. Vi erbjuder via sms & Paypal, vi kommer snart erbjuda Payson & Banköverföring. Vi betalar ganska mycket per månad för att ha ceeglo webhost uppe. Om ni inte tror på ceeglo så behöver ni det, kan inte övertala er att göra det. Vi tar en backup på allt 2 gånger per dag, morgon & kväll. Servrarna ligger tyvärr i USA, men det funkar väldigt bra iallafall. Hos binero, one osv så måste du alltid beställa domän om du inte redan har. Hos oss kan du få underdomän helt gratis. Woody: Du får totalt 25 st subdomän som du kan använda. Vi har obegränsat med utrymme & Trafik.
  10. timi3

    Ceeglo Webhosting

    Det är jag och hampus som står för sidan
  11. timi3

    Ceeglo Webhosting

    Ceeglo Webhosting erbjuder billiga hemsidor. Vad tycker du om sidan. Kommentera :) Länk hittar du här
  12. Jo, men han skrev ju före han ändrade att han hade gjort sidan
×
  • Skapa ny...