Hoppa till innehåll

hanget

Medlem
  • Antal innehåll

    326
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Onsala

hanget's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. hanget

    Mobbing

    om du bott lite närmare mig hade jag nog sök upp dig, ska du veta.
  2. det är inte alls olagligt att vara nazist. vad har du fått det ifrån?
  3. om du menar inräknat ett antal beta versioner som kom innan 1.0 så finns nog det en 15-16 stycken versioner
  4. Star Wars trilogin, helt klart
  5. OM dödsstraff införs i Sverige, så ska endast mördare, våldtäktsmäm, pedofiler och tungt kriminella personer med starka anlag för återfall få bli dödsdömda. inga j*vla nazister, kummunister, kapitalister eller andra politiska- och/eller sekt-medlemmar.
  6. hanget

    Half Life 2

    jodå det är riktigt bra
  7. hanget

    Cs!

    har du half-life köpt?
  8. hanget

    Mobbing

    motivera! hur kan du med berått mod hjälpa att slår ner någon liten stackare?såna som dig gör att jag snétänder direkt. du hade åt på så mycket spö att du inte kunnat stå upp på en vecka.
  9. hanget

    Mobbing

    ni som svarat "bryr er inte", har ni ingen heder eller mänsklig medkänsla i kroppen. att ni inte bryr er visar bara att ni inte vågar stå upp för en medmänniska. hade jag sett en mobbare slå nån hade jag först gått dit och bett han sluta. om han dock fortsatt hade jag klappat till han på käften. hade jag sett någon av er bara gå förbi hade ni fått det jävligt hett om öronen ska ni f*n veta. jävligt dålig stil att inte hjälpa personer i nöd!
  10. gothic behöver la f*n inte ett eget alt? sen så diggar man hårdrock, så kan la lika gärna digga AC/Dc, och dom har varken masker på sig, och sjunga kan Brian Johnson ta mig f*n göra! för övrigt anser jag dock att många alternativ saknas
  11. hanget

    Lajv

    hehe , det ska vara riktiga grejer, helt klart. sen är ju hårdplast eller latex en smaksak. no offence =)
  12. handlade inte denna tråden om amerikanska presidentvalet? just nu verakr det som några razzar, kapitalister, kommunister och lite annat lös vänsterpack bara kastar glåpord mot varandra.
  13. hanget

    Lajv

    det beror ju på om man e klen eller ej. jag har flera polare som lajvar, varav de flesta var i Västerås. de använder latex, vilket jag anser vara för veklingar.... sen har jag några andra polare som är runt tjugo. de använder hårdplast och funktionella rustningar, vilket jag tycker är lite roligare
  14. 0.91 betan var ganska festlig. mycket trevligare folk också
×
  • Skapa ny...