Hoppa till innehåll

dalslund

Medlem
  • Antal innehåll

    155
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Malmö

dalslund's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. klicka upp konsolen och skriv _cl_ så finns där bara en sak att välja. Står där en 1:a välj 0. står där 0 välj 1
  2. Tja, klass lan nu. någon som vet var man hittar de senaste 1.6 cheatsen. Utan trojaner etc.. Seriösa svar tack.
  3. Hejsan! Min flickvän har tankat ner ett antal PLuins/skins vad man än kallar det. Allt från en scanner till ett komplett hus. Jag har inte själv spelat sims på en tag så jag försökte med min oerfarna färdighet om sims då och försökte slänga in dem. Men de ville inte funka. Vi lade dom i användare/dokument/EA Games/.../downloads/ Men när man startar spelet så kommer de inte upp så man kan acceptera dem. MVH Dalslund
  4. Jo saken är att man ska inte behöva stå på båda datorerna och accepetera en anslutan. Utan bara kunna ansluta till datorn med namn/lösen. Och hälst inte så jätte systemkrävande. Aja skriv alla napp ni vet som är värt att skriva.
  5. dalslund

    Fjärrstyrning .

    Hejsan jag söker nu något köpbart program som gör att jag kan fjärrstyra datorn hemmifrån ner till ett internetcafé. Så man startar programmet och ansluter till den andra datorn med ip och lösenord eller hur det nu går till. priset spelar ingen roll. Tack på förhand,
  6. Hejsan, jag har en allmän fråga, ifall ett band skickar in ett demo till ett skivbolag, accepterar dom det och trycker upp det e.tc nu mera? Går det och få "skivbolag / kontrakt " eller vad det heter? fildelningen är ju ganska stor så dom kanske inte tar risker?
  7. Han spelade det han spelade på trummorna. Fast han ville själv att vi skulle editera dem inne i datorn, så vi satt dem "klock" renare. Han var den enda som inte kunde sätta nånting, han övade inte äns, alla i bandet kunde sitt och han kom inte ens ihåg hur han spela och han " repade var dag " sa han. Vi gjorde inte allt via datorn, han spelade själv, men vi editerade bastrummorna så dom blev klockrena ( i takt ).
  8. dalslund

    Dsv-gaming

    jasså det är du :), du har mailen och sånt e.tc aa vi addar så klart sen, så fort vi ska börja trya skickar jag ut de i klanens msn ;)
  9. dalslund

    Dsv-gaming

    addar ni på msn elläh? :P För vad menar du ? :P typ try? jaha, ja, fast skriv först om dig själv, så vi vet ifall det är värt och tyra redan innan. hälst i ett mail till [email protected] kollar den var dag så.
  10. Dålig stil. Riktigt dålig stil. Vadå dålig stil?
  11. Nixx han har inte kommit i målbrotten än, men vi ska väll alla dit en dag. "ass"bra vet itne ifall man kan säga, det mesta är ju " triggat ", satt dubbel pedalen klockrent i takt via dator.
  12. dalslund

    Cubase Ai 4

    Full verisonen
  13. dalslund

    Cubase Ai 4

    Hejsan alle sammans, jag har spelat in lite gitarr sound i Cubase, men när jag sparar det blir filen bara 32 sek, när den skulle varigt 2min 10 sek :S, kvittar vad jag spelar in så blir de bara 32 sec. Nån som veT? Jag har Cubase AI 4 Tack för hjälpen! Dalslund
×
  • Skapa ny...