Hoppa till innehåll

Magdis

Medlem
  • Antal innehåll

    419
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna

Magdis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Magdis

    Animal Crossing

    Jag vet ju inte riktigt hur avancerat detta spel är, jag tänkte mig nog att det var ungefär i samma stil som internetsidan med My littlest Pet shop VIP. Det är alltså de där gosedjuren som har en kod runt halsen som man skriver in i datorn o sen kan man spela med sitt virtuella gosedjur, skaffa möbler och kläder till det m.m. Men Animal crossing kanske är mycket mer avancerat? Spelet är ju i och för sig från 3 år. Jaja, vi får se om vi skaffar det. Än så länge är det ganska dyrt ute på marknaden.
  2. Magdis

    Animal Crossing

    Jag tycker det verkar vara ett ganska roligt spel för min dotter som är 7 år gammal. Är det nån som testat det och tycker det är bra?
  3. Kom gärna hit och fråga om du vill ha tips till bra roliga spel till Wii. Här kommer gärna en lista på spel jag rekomenderar som är kul för hela familjen. Wii sports: Ett av dom roligaste casual spelen någonsin. Väldigt roligt och alla åldrar kan ha roligt med detta. Både familjen och onyktra tonåringar :). Super Mario galaxy: Ett av dom roligaste plattform spelen någonsin. Fantastisk grafik och fantastiska kontroller. Du kommer bli torsk på det direkt :). Mario Kart Wii: Är ett fantastiskt roligt racing spel där även hardcore spelare som jag kan ha riktigt roligt med^^. Har ett fantastiskt roligt multiplayer och online om du vill möta spelare över hela världen! Du kan styra med flera olika styr möjligheter bland annat ett är att styra med Wiimoten som en ratt:D. Sen om det finns lite äldre barn i familjen (15-18) rekomenderar jag dessa spel: Metroid Prime 3: Corruption: Fantastiskt skjutarspel där kontrollerna är absolut fantastiska. Har väldigt många tänkar element i spelen där hjärnan får sig en tänkare därför är detta spel endast rekomenderat för äldre, Även om det kanske inte förekommer något blod. Call of duty: World at war: Fantastiskt spel som genomskådar andra världskriget genom 2 olika synvinklar. Amerikanernas under Japan kriget och Ryssarnas under berlin kriget. Single player modet är väldigt bra och episkt och ett av dom mest skrämmande spelen till Wii, Därför rekommenderar jag det till högre åldrar och absolut inte till barn. Innehåller ochså ett fantastiskt online mode som är väldigt kul. Medal of honor: Heroes 2: Också ett väldigt kul fps spel till Wii med fantastiska kontroller. Okej nu ska jag vara ärlig. Spelet är inte alls på något sätt skrämmande och är helt tomt på blod. Och spelet kan spelas av barn i yngre åldrar, Jag lägger här ansvaret i dina händer. Spelet innehåller, förutom single player ett fint arcade mode som är grymt roligt och ett online mode upp till 32 spelare. Tack för dessa tips! Jag är även sugen på att skaffa Wii Fit med balansbräda eftersom jag gillar att träna. Mina barn är 2 och 7 år gamla så det blir mest barnspel för övrigt. Gubben vill ha FIFA också. :D
  4. Tack för informationen, det var tur jag kunde vända mig hit för att få svar. :)
  5. Oki, en handkontroll för Gamecube och ett minneskort (men hur stoppar man in det i Wii:t sen då?) :rolleyes:
  6. Jag tänker köpa Nintendo Wii åt hela familjen i julklapp och såg nånstans att man även kan köra Gamecubespel i den...stämmer det? Måste man i så fall ha nåt tillbehör för att kunna göra det?
  7. Du ska spela Requiem of spirits för att varpa dig till templet det går inte att gå den förra vägen genom öknen som liten.
  8. Japp det är jag som är på min profilbild. :D

  9. Är det du på bilden?

  10. Hotpants är både snyggare och skönare. String ser ju helt sjukt ut, vem som helst får ett jättearsel i såna trosor.
  11. Menar du på den där banan med den underjordiska sjön och tunnlarna med giftig grön gas? Jag minns inte riktigt men det kan vara så att du ska in i en öppning en bit upp på väggen nånstans i tunnlarna med gas.
  12. Se här vad jag hittade, det borde avgöra saken: The Lens of Truth is also refered to as the Eye of Truth and looks very similar to the Sheikah's eye symbol, without the tear. Saxat från den här sidan: Länk B)
  13. Men vad skulle eye of truth vara för grej då och vad skulle man ha den till? Lens of truth är ju ungefär som ett öga...man har en lins i ögat vettu. Nä jag tror du har fel. Jag kollade i flera walkthroughs nu också och hittar ingenting om nån grej som heter eye of truth.
×
  • Skapa ny...