Hoppa till innehåll

Hampe The Killer

Medlem
  • Antal innehåll

    122
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Lite här och där

Hampe The Killer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Tack för snabbt svar. Kollade mitt nätagg och det var för klent så undrar om man måste ha ett passande nätagg eller bara kan köpa ett som är kraftigt nog?
  2. Hej jag ska köpa ett nytt grafik kort till min dator och bestämt mig för ett GTX560Ti men hittar typ många olika varianter av samma kort. ex1. Gigabyte GTX560Ti 1GB PCI-E OC ex2. ASUS nVidia GTX560Ti 1024MB PCI-E 2xDVI HDMI HDCP PhysX CUDA DDR5 DirectCU II Fan Funderar på om det är någon skillnad eller bara märkes skillnader? Undrar också om ett GTX560Ti funkar på min dator? Specs. AMD Phenom 9650 Quad-Core 6GB DDR2 Om nu inte ett GTX560Ti funkar tar jag gärna förslag på grafikkort som gör det. Tack på förhand.
  3. Nu har det hänt Lich King är besegrad. http://www.youtube.com/watch?v=bJ0EJTeQ5gw...player_embedded Inget för överraskande enligt mej att bolvar skulle bli nya lich king var rätt själv klart. Att Arthess blev "god" igen tyckte jag var redigt bra för han är en sån epic karaktär. Kommer bli kul att får strida mott honom och se video när man besegrat honom. BTW hoppas dom återupplivar han i någon expansion. No king rules for ever my son. EPIC quote.
  4. Jippi idag kommer patchen för icecrown :) ska lungt testa det nya lfg systemet och börja farma marks för T 10. Hoppas detta blir lika epic som blizz påstår att det ska bli.
  5. så jag är perma banad med andra ord :( fuck blizz och där slutar jag med wow..........
  6. Skulle loga in idag när jag upptäckte att jag antagligen blivit hackad. Kollade mailen och ja var hackad och mitt ac hade typ använts till att sälja guld. Fått brev av blizz men fatar inte om jag är perma banad eller ej. Account access is the responsibility of the account owner and account sharing is against our Terms of Use (http://www.wow-europe.com/en/legal/termsofuse.html). Therefore, should you believe someone other than yourself (the account owner) has committed this violation of the Terms of Use with your account, these sanctions would still apply, as our action is taken against the account, not the individual. någon som är bra på engelska som kan förklara. Jag tolkar det som mitt ac är perma banat hoppas jag har fel.....
  7. Som beskrivningen säger så hittar jag ej wow mappen kan spela det och etc men mappen med alla filer i ex interface-adons hittar jag ej någon som vet varför?
  8. Hej har presis köpt en ny dator och instalerat wow men när jag ska börja patch kommer det upp att det inte gick för att jag ej är administratör. Men det är jag har dubbel kollat. Har någon nån anning om vad felet kan vara?
  9. Har hänt mig med tog dom 4 dar och ge mej acet tillbaks sen 4 dar till tes jag fick gearet tillbaks. Nä dom ger ingen ersätning men om du som jag lyckades kicka hackern snabbt nog får du har kvar all guld han tjänat + då allt ditt gammla.
  10. Tja när jag loggade in efter patchen så ha alla mina spells text försvunnit mana cd tooltips allt vet nån hur man fixar det? Har redan kollat addonsen.
  11. yey behöva vänta i en vecka för att dom ska äns svara och nummerätt står ju ej på hemsidan bara deras öppet tider -.- och tycker bara det är konstigt att dom inte kan få det och fungera utan att det ska cpa sig......
×
  • Skapa ny...