Hoppa till innehåll

Roset_16

Medlem
  • Antal innehåll

    27
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Roset_16's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hur kommer man vidare i vatten templet? Har läst skylten som det står vilken ordning man ska ta för att komma vidare men jag hittar inget atatt slå på hjälp snälla. Vill ju komma vidare.
  2. När du ska dyka så trycker du på A knappen sen står det längst ner på skärmen hur du ska göra. Med ögat så ska du rikta svärdet mot ögat och sen vifta så mycket du kan tills ögat börjar snurra. Hoppas det hjälper. Kram
  3. Hej! Jag tycker det är när man får hästen i OOT , istället för att behöva springa som en galning överallt bra för att komma någonstans så får man en häst. JIPPI!!!!!!!!!!
  4. Hej! Gå in på elgiganten och se om de kanske har det för jag köpte mitt där när jag ville ha det. Värt ett försök. Mvh Susanne.
  5. Man kan bli vargen när som helst när man har hjälpt alla gudarna då hjälper Midna dig att bli vargen när du vill. Kommer inte ihåg var fused shadows var, det var så länge sedan jag spelade det spelet. Hoppas det hjälpte lite. ;)
  6. Jag har Zelda till både GC och Wii. Men jag röstar på Wii. Grymt roligt överhuvudtaget, vilken spelarkänsla i det man är liksom ett med spelet så att säga. :) :D
  7. Hej! Jag har nästan precis köpt Zelda till DS. Jag är i grottan där man har fyra spakar som man ska dra bakåt och jag har läst stenarna men jag fattar ändå inte i vilken ordning man ska dra dem i. <_< SNÄLLA HJÄLP MIG!!!!!!!!!!! MvH Susanne.
  8. Hej hej alla Zelda fans!!!! Jag har inte spelat alla spelen ännu men jag tycker så här: 1 Twilight Princess för dess underbara grafik. Första gången jag satte igång spelet och bara såg det första där när han springer över bron, då fastnade jag totalt för spelet. 2: Finns inget annat än Ocarina of Time. Vet inte hur många gånger jag har spelat det, minst i alla fall tio gånger. Jag kom fram till att man klarar av spelet om man spelar tre timmar varje dag och tre dagar då klarar man av det. ///////// Susanne.
  9. Hej hej!!!! Du måste ta alla gisarna och fåglarna innan de når vägen mot skogen. Det krävs lite träning men det går. Innan dess så bara åker de runt och runt tills de kan åka vidare. ///////////Susanne.
  10. The Legend of Zelda:Phanton Hoursglas vilken konsol tillhör det till, adrig hört talas om spelet. Kramar till alla Zelda fans.
  11. Okej. Men jag har för mig att det ska finnas en plånbok som rymmer både tre och fem tusen ruppes(?). Tack för det med insekterna. Ha det bra. :P
  12. Hej hej!! Jag har spelat twilight princess en gång innan på Gamecuben och nu har jag skaffat det till Wii också. Men till saken, jag kommer inte ihåg hur jag skulle på en större plånbok. Har bara den man kan få max 300. Hjälp mig snälla. Ha det bra.
  13. HAHAHAHAHAH. "SESAM ÖPPNA DIG!!", sedan "MEN j*vla SKIT SPEL, och så kastar du det i väggen" =) Jag kanske vet. Har du dödat någon av dem?? För de snurrar runt dig så när de stannar ska du se den som inte är igenomskinlig han ska du döda, sedan fungerar det. Vet inte heller om jag är på rätt ställe men prova. JAg vet hur det är att sitta fast det är hopplöst.
  14. Hej hej! Du vet när du ska ta twilight krypen så ser du till att du trycker på B så du tar död på alla samtidigt, det är samma sak här. När krypet ligger ner så ställer du dig på magen på honom och trycker på B så kommer han att bita i alla benen samtidigt. :D Ha det bra.
  15. Hej!! Jag är i slottet och jag kommer först till en trappa som inte är så jobbig och komma över men nästa trappa är det för långt i mellan så jag kan inte hoppa över. Hur ska jag göra för att komma över trappan. Först innan jag kommer till den första trappan så måste jag bli vargen så jag ser de här figurerna som visar hur jag ska gå för att inte ramla ner i avgrunden. Sedan kommmer jag dit. Har jag låst upp fel dörr i fel ordning eller??? Så finns det ett ställe till som jag inte förstår hur jag ska göra det är också i slottet. När man kommer till rummet där det finns en massa vindgrejer på pidestaler som man ska snurra på. Men man kan gräva sig till ett annat rum när man är vargen och där finns det två statyer innanför grindar som man får att följa en med staven. Sedan på andra sidan rummet finns det två gravplats liknande stenar som på den ena står det något om ett träd och på den andre kommer jag inte ihåg. Hur ska jag göra där?????? SNÄLLA HJÄLP MIG!!!!!!!!!!!! MVH Susanne. :medieval: , :bah: , :( , :cry: .
×
  • Skapa ny...