Hoppa till innehåll

Pettson3

Medlem
  • Antal innehåll

    608
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Granne me Gustavsson

Pettson3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ja, som vi vet har Burken skrytit en hel del om att sin char är så bra, fast det visade sig att den fick rätt mycket däng av mig och Kexx3. http://img251.imageshack.us/img251/8682/wowscrnshot082107142030ba5.th.jpg http://img377.imageshack.us/img377/4072/wowscrnshot082107142249rg0.th.jpg http://img377.imageshack.us/img377/5431/wowscrnshot082107143432ps4.th.jpg
  2. Pettson3

    Community

    Smart ide :), ska framföra den :)
  3. Pettson3

    Community

    Ok, mera förslag , väldigt tacksam för mera svar!
  4. Vet inte den som du har är väl ganska bra eller? har du hittat den i wc. Fånga en elite fast jag vet inte om den kommer att vara elite när du går in i bg.
  5. Hej, gör någon här egna filmer, isåfall lägg upp dom så man kan se dom , det skulle vara väldigt kul att se om någon/några har egna filmer. 2 olika sidor där du kan lägga upp dom är på www.fejmtv.se och www.youtube.com , det finns säkert flera men det är dom jag känner till.
  6. Det killen menade där upp var att om du kör med 2 tanks på en bana ska du göra följande. 1 välta den första tanken, 2 köra upp på den , 3 be din kompis älta den första tanken som ligger upp och ned, Resultatet blir att man flyger som f*n och man dör om man inte tar overshield eller något sådnt. Halo 2 är bra. Commandercody har ioförsig ingen känsla för spelet efter som att han bara har combat evoled och inte spelat halo 2 så mycket >_>
  7. Azurk eller något sådnt, det är kass handling och du fastnar 24/7 på olika ställen, la ned med det spelet efter 2 dagar.
  8. <_<han skrev ju hur man blev med där uppe ditt JON!
  9. okej , i see.. Jo det är sant det du säger, men testa som jag sa att ploga så där, eller har du gjort det, jag åkte så att jag åkte sturtlopp 5 meter sen ploga 2 störtlopp 5 ploga 2 hela tiden, men man kanske inte fick göra så där, för annars blir det svårt att komma på hur du ska bli bra i den backen som är för svår.
  10. Det är rätt, tar du vänster foten till höger svänger du vänster och till vänster höger, huh. Hur länge har du åkt? Eftersom att backen är brant skulle jag rekommendera att du plogar fram till och börja med, dvs att du tar vänster fot till vänster. Fast då åker du kanske mycket åt höger , det gjorde jag i början. Snowboard är inte något man direkt lär sig över en dag, jag var en vecka i fjällen. Första dagen gick åt H*lvete, jag ramlade hela tiden och var nära att ge upp, aja nog om mig ni kommer att bli uttråkade av min livs historia ^^ :P :D (Kolla tråden Community så är jag väldigt tacksam)
  11. Pettson3

    Community

    Jag förstår vad du menar, alla tycker ju olika och det är därför jag samlar ihop informationen till dom som ska grunda/bilda communityn+webbradion, :).
  12. Pettson3

    Community

    Vad tycker du är intressanta saker ? Ja en webbradio vad gillar du att lyssna på tex pop, hiphop rmb m.m
  13. Pettson3

    Community

    Hej alla på fuska. Jag jobbar just nu med att försöka ta reda på vad folk skulle vilja Lyssna på, tex i en webbradio och Vad ni skulle vilja ha på en hemsida. Och om ni köper en produkt för tex 5 kr, vad skulle ni vilja ha som tex Ringsignaler, dator spel, egen radioshow, mobil spel. FÖR ER SOM ÄR 15+ OCH SKULLE KUNNA TÄNKA ER VARA EN S.K COMMUNITY GUARDIAN, SKICKA ETT P.M TILL MIG MED EN PRESENTATION OM ER SJÄLVA OCH ERAN E-MAIL. Tacksam för så många svar som möjligt. För er som undrar vad jag ska ha all den här informationen till, så har jag fått i uppdrag av www.milko.se att ta reda på vad man vill lyssna på etc. (se ovan).
  14. Nej du får väl byta namn om du vill, det är inget måste. Men asså saken är den att du vill ju ha ditt mellanslag, vilket jag tycker är snyggt. Och du har ju varit här på fuska ett tag så du borde få ha kvar det. Om du sedan ska byta till ett annat namn så kan du nog inte ha mellanslag.
  15. Jo, det håller jag med om, men asså det är skillnad på fildelning o fildelning. Tillexempel om fildelning vore tillåtet så skulle man inte behöva köpa spelet utan bara ladda hem det. Och vad tjänar Skaparna / Utvecklarna på det då. NADA!
×
  • Skapa ny...