Hoppa till innehåll

gissa92

Medlem
  • Antal innehåll

    164
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Mars

gissa92's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Halo: Combat Evolved, Svårighetsgrad Legendary, banan Halo(första "borgen" med människor) man ska vänta i en "borg" som skjuter upp nån blå grej då och då. jag har hamnat i en situation där alla mina allies är döda (dog på 3 sek typ) och covenant's kommer från båda håll :cry: x.x
  2. Julsakerna finns när man har öppnat en tomt, där finns det massa andra saker för att bygg ett hus också. Om ni precis har köprt spelet och aldrig spelat det förut, då finns både manualen (som ligger i CD-fodralet) och "Lär dig att spela" på huvudmenyn i spelet. Gott Nytt År.
  3. gott nytt år!!! 28 minuter i efterskott Vi kommer sakna dig 2005
  4. OM du vill att din simma ska dö av eld, testa då att laga nån mat som man stoppar in i ugnen. Säg åt din sim att laga maten och när simmen har lagt in den i ugnen så går du och lägger dig. Elden kommer sprida sig och slutligen bränna din sim (och simmens hus) till aska. annars så kan du bara se till att din sims behov(hygien, energi, hunger...) sjunker extremt för då kommer det (förhoppningsvis) Liemannen komma och ta död på din sim. Detta hände för mig, vet inte om det funkar för alla.
  5. Min kompis har Makin' Magic och han sa att man ska ge den sopor, nu vet jag inte om detta är sant men du kan ju testa. Om det är sant så funkar ju Draken som en soptunna.
  6. <_< totalt onödigt ämne men, svaret är Ja, man hör en musik som är rätt annorlunda, men den är inte på något sätt läskig
  7. Tryck på [A] eller Attack på din gubbe så kommer det ett "sikte" sen klickar du på gubben du ska anfalla.
  8. Antagligen är det nått fel på din uppkoppling med just sidan battle.net (www.battle.net) Eller så är det så att du har en CD kod som används, eller så är det bara tillfälligt. PS du kan ladda ner Patcher från www.battle.net, om du laddar ner senaste Patchen så funkar det säkert.
  9. gissa92

    Datanörd!

    alla säger att datanördar aldrig kommer bli nåt, men i så fall vet dom nog inte vem Bill Gates är.
  10. Japp man ska vara liten. Det finns oxå Nayru's Love och Faroe's wind.
  11. Du ska såklart köpa Kirby: Nightmare in Dreamland. Eller Kirby: The Magic Mirror. Spelen är nästan en kopia av varandra, fast The Magic Mirror e lite mer av en utmaning. Lite bättre andra saker där oxå. Det är en Sidescroller(som "Super Mario Bros.") ungefär, om du har spelat nått Kirby Spel så fattar du.
  12. på Banan: The Culling, banan med "Zombie Kriget" :o . Så råder jag dig att fixa så du kan träna Knights, tränar ett par stycken, sen stormar du in i staden å börjar slakta Zombies. Det går bara ut på att förstöra byggnaderna, vänta tills Villagerna blir zombies, sen döda dom. PS låt inte Mal'Ganis få 100 zombies. För efter det anfaller han dig med Överstarka "Zombie of Mal'Ganis". Om han börjar närma sig 100 Zombies, anfall och döda han och hans medhjälpare. Det gör att han försvinner i några minuter. DS
  13. kanske borde vara lite mer specific, jag fattar inte vilket spel du menar, säg namnet så kan jag nog hjälpa dig.
  14. jag tror antingen att döda alla fladdermössen kan hjälpa..eller så ska du göra nåt med stenen..eller så är det en rum som i Turtle Rock, sär du ska använda Cane of ??? (kommer inte ihåg, men vet att den är röd) som gör små röda block å så ska du putta blocket framåt och se om det ramlar ner, om det gör det, vänd dig åt ett annat håll och gör samma sak. upprepa detta tills du kommer framåt.
  15. du trycker A för att få fram bomben tror jag, sen tar du R för att lyfta upp, sen R igen för att kasta.
×
  • Skapa ny...