Hoppa till innehåll

Amuria

Medlem
  • Antal innehåll

    111
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna
  • Ort
    Alagaësia

Senaste profilbesökare

1630 profil visningar

Amuria's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Min bror sitter och spelar Pokemon Pearl och är i Safarit , när han helt plötsligt ropar på mig och säger att han möter Celebi i lvl 84. Han använder ingen action replay eller gameshark eller fuskmaskin över huvud taget. Jag kollade upp detta men hittar inget, tydligen så kan man inte få Celebi egentligen på någon av Pokemon spelet utan att gå på event eller fuska. Hur har detta hänt tror ni? p.s. Efter celebi mötte han en radda Pokemon som inte går att fånga i spelet.
  2. Amuria

    Tales Of Symphonia

    ^Rubriken. Har bara träffat en person som hört talas och spelat spelet, menar det till wii då. Han hade spelat Gamecube versionen. Om ni har spelat/hört talas om det, vad tycker ni?
  3. Är det någon som kan tänka sig skapa en fly anywhere kod till pokemon emerald gba, är fast i "Champion room" i allra allra slutet av elite four med Wallace och kan inte komma ut. Hade varit fast i väggen ett bra tag och efter felaktiga master codes trodde jag inte walk through walls funkade. Men när jag kom ut så blev jag överlycklig. Dock visste jag inte hur jag skulle komma vidare. Den enda lösningen nu är en fly anywhere code, som bara finns till gameshark. All hjälp uppskattas. Det är uteslutet att börja om spelet, har nästan 300 h gameplay time, (dock är den buggad till 999:59 o,o), eller att köpa en gameshark då pengar till det inte finns. Koden till gameshark om det skulle hjälpa är: (M) 9266FA6C97BD 905B5ED35F81 B76A68E5FAB1 Access Fly Map [A+Sel] AE44960EADD6 70C560A026F8 AE44960EADD6 70A4A310E655 Fly Anywhere on Map 49C6BF4EE2DB D9449F0766D1
  4. Hej, längesen jag postade här, aktiviteten tycks fortfarande vara lika låg, haha. Jag har installerat VBA (visual boy advance) på en mac dator, eftersom jag avundas min bror och hans megafusk på PC VBA där han kan använda gameshark koder. Laddade ner Pokemon emerald rom och startade upp spelet. Då uppstod flera problem: - Kan inte dra ut så jag får den i fullscreen - Väljer jag fullscreen i preferences kan jag inte stänga ner fönstret - Spelet går OTROLIGT långsamt, VÄLDIGT mycket lagg - Går inte att trycka på alternativet som ger mig tillgång till att skriva in gameshark koder Och dirverse andra småsaker. Har försökt med olika roms men det verkar inte funka, har sökt och googlat, hittar ingen lösning eller någon som har liknande problem. Någon som vet något?
  5. Jag har en vän som frågade mig hur han ska göra med sitt Sims 3 spel för hans gräs har försvunnit. Istället är det bara en grön massa. Jag har inte sett detta själv men kan föreställa mig hur det ser ut. Han har prövat att installera om spelet, och det har varit så sedan andra gången han spelade det och han har haft det länge. Sen har jag en annan kompis som har problemet att hennes trappor och staket försvinner. Hon har kollat runt på nätet och allt sånt men har inte hittat något svar. Har ännu en vän som har problem med färger i spelet, t.ex när hon väljer svart tröja blir det halv grå och när hon väljer brunt hår blir det ljusgrå dassigt. Hon har prövat att ändra ljusstyrkan på datorn, och jag har föreslått att hon ska ändra ljusstyrkan i spelet men hon tror inte det går. Funkar det? Har inte Sims själv nämnligen. B) Skulle uppskatta om någon visste vad man kan göra. Tack. :)
  6. Bästa skiten är ju att döpa en insekt pokemon till Penis, t.ex Silcoon.. ~ Penis has learned Harden! Penis has learned string shot! :D
  7. Säker på att det finns?
  8. Goddagens. Jag har varit lite dum och använt en AR till mitt emerald, mitt spel blev buggat och sen gjorde jag mötte jag pokemonligan för att lvla upp en pokemon. Efter att jag hade klarat sista matchen och gick in i Hall of Fame rummet så hamnade min sprite längre fram än vad den egentligen skulle vara. Dom båda karaktärerna gick samtidigt framåt men eftersom min var längre fram så hamnade hon i väggen bakom datorn som är i slutet. Nu kommer jag inte loss. Jag har försökt med walk through walls code, flyga därifrån, men det funkar inte, går inte att ringa någon, eller göra något. Jag behöver hjälp, jag måste verkligen komma därifrån, och börja om finns inte med på kartan, har kommit för långt i spelet. :'< Ska försöka hitta en bild på hur det ser ut. Tacksam för hjälp.
  9. Asso fatta typ hur mycket pengar man har lagt ner på spel om man har över typ 20 st. ._. Jag har 7 st typ c:
  10. Hur och när låses de sista esperna upp sig? ^^
  11. Nä :P Dom kommer vara för dyra
  12. Efter du klarat ett uppdrag sparas spelet automatiskt. :)
  13. Mitt första, Harry Potter och Fenixordern, klarad på typ två timmar ._. Sen Animal Crossing: Wild World, New Super Mario Bros och Mystery Dungeon: Shiren The Wanderer. Har fått låna Mariokart av en kompis också :3 Så det blir väl 4 (5) :3
  14. Yes yes yes yes, har gul på gång! YES!
  15. Gul finns att buda på på tradera :3 Vill ha vill ha vill ha
×
  • Skapa ny...