Hoppa till innehåll

nico

Medlem
  • Antal innehåll

    5210
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

1 Följare

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Sverige

Senaste profilbesökare

12041 profil visningar

nico's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Tycker överlag att ni har gjort ett bra jobb! Ni kan möjligen tänka på färgtemperaturen på ljuset, de flesta scener ser ganska glödlampsgula ut. Jag tror att det hade fungerat bättre justerat vitbalansen eller använt annan typ av lampa med högre färgtemperatur (alltså med vitare sken). Kan även personligen tycka att den var lite för lång för att jag skulle ha lust att sträckkolla igenom hela, men jag är förvisso kanske inte direkt inom målgruppen. Flyttar tråden till Feedback.
  2. Endast en tråd om samma sak, tack! :) Tråd låst.
  3. nico

    Huruvida fler moderatorer ska tas in, tas bort eller liknande överlåter jag åt Micke. Rent spontant skulle jag dock säga att vi inte direkt har några större problem med att hålla nere antalet liggande fusk och anmälningar.

  4. nico

    Jag kommer nog inte bli aktiv användare på samma sätt som jag har varit en gång i tiden. Däremot har du rätt i att jag bör försöka vara en med aktiv mod än senaste tiden (även om man kan göra mycket av det arbetet utan att skriva inlägg, vilket jag också gjort).

  5. Tror dessvärre länken faller inom ramen för §1, och utan den blir det svårt att diskutera så mycket. Tråd läses därmed.
  6. woody

    Kan du inte försöka att varje lite mer aktiv här? Ditt senaste inlägg du skrev var för 29 dagar sedan. Ditt näst sista inlägg skrev du den 23 Dec 2010. 4 månaders inaktivitet, du är ju trots allt en moderator så du kan alltid låsa trådar och ta bort massor med off topic inlägg. Jag kan ersätta dig om du vill. Nä, skoja bara.

  7. Regeln står i en klistrad tråd i Köp & Sälj-forumet, så jag kan förstå att du inte hittade den när du postade här... :) http://www.fuska.se/forum/Foerbud_Att_Sael...ul-t120507.html Tråd låst.
  8. nico

    Alltid roligt med feedback! :)

  9. woody

    De borde byta ut dig till en mer aktivare moderator. Gärna en som besöker forumet dagligen och skriver många inlägg. Förstår inte hur admin tänker, det finns så många som kan göra ett bättre jobb än dig.

  10. Ja, blå brukar vara Line in-ingången, vilket är ungefär som en mikrofoningång. Det låter lite skumt att det fungerar dock, men så länge det gör det så är det bara att vara glad. Datorn kommer inte att brinna upp bara därför. :)
  11. nico

    Cartoonmafia

    Reklam för personlig vinning. Tråd låst. :)
  12. Länge sen jag såg dig på forumet! :)

  13. nico

    Ny Gamingdator

    Tråd urspårad. Låst.
  14. Det känns inte som om den här tråden fyller något vettigt syfte längre, den är i princip helt urspårad. Vill du ta bort ditt konto, låt antingen bara bli att logga in eller kontakta admin. För övriga frågor se hjälpen (http://www.fuska.se/forum/index.php?act=Help) eller kontakta någon av oss moderatorer via t.ex. PM.
  15. Videon är borttagen från Youtube, låser därför tråden eftersom att det var det som tråden var tänkt att handla om.
×
  • Skapa ny...