Hoppa till innehåll

DanniQ

Medlem
  • Antal innehåll

    1680
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    127.0.0.1

DanniQ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. DanniQ

    Dead Division

    Tack så mycket för att du hittade och påpekade de buggarna! :) Hade glömt att lägga in en koll vid inloggningen som checkar om man aktiverat sitt konto eller ej, men nu är det fixat. Att ditt aktiveringsmejl inte kom fram vet jag faktiskt inte vad det beror på. Är du säker på att det inte ligger i skräpposten eller i papperskorgen (om du har något filter)? När jag själv testade att registrera ett nytt konto kom mitt aktiveringsmejl fram (kör gmail). Men jag hade råkat kommentera bort en kodrad på aktiveringssidan som säger till databasen att användaren är aktiverad, detta är nu fixat. Att man inte kunde skapa en bas är också fixat, hade råkat anropa en och samma funktion två gånger. Ingen aning hur den extra kodraden lyckades smyga in, men nu är det i alla fall också kirrat!
  2. DanniQ

    Dead Division

    Kan inte påstå att jag skrivit mycket story än. ^^ Men det utspelar sig någon gång i framtiden efter kärnvapenstrider, och människorna på vår jord utkämpar strider emellan sig med cyborgs, robotar och genmodifierade människor. ;)
  3. DanniQ

    Dead Division

    För att din bas som du senare skapar kopplas till ditt konto.
  4. DanniQ

    Dead Division

    Tjena! Strax över 4 år sedan jag postade här senast. De bästa inläggen tar nämligen lång tid att skriva. ;) Jag har kodat ihop ett litet textbaserat strategispel som körs i webbläsaren; väldigt simpelt så här långt, och många funktioner och innehåll som fortfarande saknas. Men jag bedömer det ändå som relativt spelbart, så därför är jag nyfiken på lite åsikter. Länk till webbsidan: http://www.deaddivision.com EDIT: Jag har inte balanserat priserna och uppgraderingstiderna på varken byggnaderna eller soldaterna (än).
  5. DanniQ

    Cd-wow.se

    Läste på något annat forum att vissa hade fått trasiga fodral och andra hade fastnat med sina spel/filmer i tullen. Hoppas det bara är ett fåtal de händer.
  6. DanniQ

    Cd-wow.se

    Tänkte beställa ett spel från CD-wow.se men är lite misstänksam ifall dom bluffar, eftersom det är så billigt där. Någon som har beställt något därifrån och kan svara? http://www.cd-wow.se
  7. Förklaring till spelen, Harry Potter och De vises sten är jätte svårt, Harry Potter och Hemligheternas kammare är jätte lätt, Harry Potter och Fången från azkaban är mellan (enligt mig).
  8. Bygg bilar med mulle meck är trist. Förstår mig inte heller på sport spel.
  9. DanniQ

    Gta 2-

    Kanske står på denna sidan: http://www.gtasajten.com/
  10. Jag ska inte köpa det.
  11. Han/hon är ny på sidan, kanske inte har läst reglerna.Länk till reglerna: http://forum.fuska.se/index.php?act=boardrules
  12. DanniQ

    Gokart Banor

    Finns någon i uddevalla (om du vet var det är). http://www.sverab.se/motorstadion/motorsta...la_content.html En karta var uddevalla ligger: http://www.o.lst.se/NR/rdonlyres/AB7817C6-.../lanskarta1.gif
  13. DanniQ

    Mmorpg

    Knight Online! Se dig omkring på http://www.mmorpg.com
×
  • Skapa ny...