Hoppa till innehåll

mrhej

Medlem
  • Antal innehåll

    283
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

mrhej's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Tja vad ska ni göra i julen resa eller nåt ? vi ska resa till dalarna :)
  2. du claudia du känner inte mej.......
  3. om en min mamma skulle röka skulle jag drabbas mer av det än hon eftersom röken går ut genom luften så det är egoistiskt att röka! samtidigt och desutom tänker många ungdommar men vaddå? jag röker bara marbro light men light är farligare än vanlig eftersom man drar in luften djupare med light.
  4. mrhej

    Tråkigt

    kela med katten.... :)
  5. för varje cigrett du röker dör du 5 min tidigare! så rök alldrig det är inget gammalt skrock utan det är vetenskapligt bevisat!
  6. gamecube är den minst sålda konsollen.... :( :( av 1000% är det 603% playstation 2 spel 319 % xbox spel 78%gamecube spel. inköpspriset per gc konsoll inom europa är 700:- den kostar 219:- att göra allså känar försäljarna 300 kronor per sålda gc och nintendo känar 471:- per såld gc. ps ekonomi går ner i 33 % xbox i 14 % per såld gc inköp av över 100st.känar dom 219 gånger 100 + 3kronor gånger 100 och domsäljer ut circa 50 000 per dag allså kännar dom exackt 50 gånger mer än playstation och 3 gånger mer än xbox trotts att konsollen säljs minst i värden smarta va?
  7. det kommer till gc inte nintend revolotion det heter inte nintendo revolotion föresten den kallas enligt soytech "gameboy experience" och bara för att den heter gameboy är den inteliten man spelar den på en tv utan scart......
  8. ooh xray klaga inte så passar det inte dej så lämna forummet...... <_<
  9. mrhej

    War Of Esroons?

    ehe.....din dumma lustigkurre kommer ihåg dej som broder kassler tsss.....
  10. mrhej

    War Of Esroons?

    Menar du mej? isåfall :angry: :angry: menar du she-o-rene? isåfall I agree
  11. jättekul att ni har så bra spel men jag har några förslag på andra roliga spel :) på stickpage.com finns det ett spel som heter xiao xiao 9 den är bra! och kan man tjäna poäng på att spela? hurdå? hur mycket? allså jag gör inte reklam eller nått bara kom med ett förslag.
  12. den första utanför kokiri forrester.
  13. jag vill gjärna möta nån där kan nån möta mej jag heter troxa
  14. några frågor hur kan jag få roger på tekken 2? kan jag få fram gubbar på tekken 1?
×
  • Skapa ny...