Hoppa till innehåll

K.K. Slayer

Medlem
  • Antal innehåll

    1773
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Solna

K.K. Slayer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Kame-Sennin är med på min lista över världens coolaste karaktärer.
  2. De hade ju skitcoola reklamer för femton år sedan. Det var någon snubbe med fula glasögon(jag menar FULA) och äckliga tänder som sugade itu spel och sådant. :P
  3. OOT har släppts två gånger till GCN och finns till Virtual Console på Wii. För övrigt är spelet värre än avföring på tub.
  4. Den här tråden såklart. Nej, det häftigaste jag sätt är... jag vet inte.
  5. Du har tyvärr inte utvecklat din hjärna tillräckligt för att förstå att det senaste inte alltid är det bästa. Det är för tillfället tvärtom faktiskt. En N64 lär vara svår att hitta ny, men det säljs begagnade på Tradera hela tiden för några hundra kronor.
  6. Då jag spelade Megadrive som en liten skit.
  7. Jag gillar soundtracket till Rocket Knight Adventures och Sonic The Hedgehog 3.
  8. Har familjens gamla dator från 1999, aningen uppgraderad. :P Har även en skit-TV som säkert är över 20 år gammal. Den är liten, antenn-uttaget är trasigt, On/Off-knappen på fjärrkontrollen fungerar inte och en massa mer roliga överaskningar. Det är ju skitkul att ha ett scart-uttag med en DVD-spelare och fem konsoller. :/ Frågan är ju varför jag inte skaffar en bra TV.
  9. Jag tar för givet att du räknar in spel, vad gör man med en konsoll utan spel? Wii Sports? Det tröttnade man ju på efter att bara ha testat det.
  10. På sätt och vis är ju alla spel nördiga. :P Men jag äger faktiskt både Sonic Heroes och Shadow The Hedgehog. Nördvarning! XD
  11. Kan tyvärr inte välja en, gillar många serier. Sparkster, Ecco The Dolphin, den GAMLA Sonic-serien som slutar strax innan Sonic Adventure, Star Fox, Wario Land och många fler.
  12. Det är även ett stationärt spel. Men du vet väl att det finns en arkadversion av Super Mario Bros?
  13. Tillåt även mig att skratta. För nuvarande finns absolut inget bra spel till Wii. Ge mig ett bra exempel, Zelda? Det är ju bara en port på ett Gamecube-spel som för övrigt är extremt dåligt.
  14. Ja, hur skulle vi kunna veta då du inte sagt vilka du har. <_<
  15. Nej, det här är vad jag pratar om.http://dorando.emuverse.com/images/mario-bros_02.png
×
  • Skapa ny...